Arrangementen

Arrangement

Tour du Toucan

Tour du Toucan - 3 provincies in 3 dagen

Ontdek drie provincies in 3 dagen op de fiets! Met dit arrangement start u met een overnachting in Van der Valk Hotel Cuijk (Noord-Brabant). De volgende dag fietst u naar Van der Valk Molenhoek (Limburg) en naar Van der Valk Nijmegen-Lent (Gelderland). Hier kunt u genieten van koffie en gebak en een lunch. U kunt zelf de keuze maken waar u kiest voor koffie en gebak en waar u gaat lunchen. 

De dag sluit u af in met een overnachting in Van der Valk Hotel Arnhem (Gelderland). Deze fietstocht is volledig verzorgd. U ontvangt een mooie fietsroute, gaat voor tussendoortjes naar verschillende Van der Valk Hotels. Ook het ontbijt en het diner staat voor u klaar. Dit arrangement is corona-proof, dus ideaal voor dit voorjaar!

Dag 1:
Op de eerste dag checkt u in bij Hotel Cuijk. Hier geniet u 's avonds van een 3-gangenkeuzemenu. In de comfortabele kamer kunt u heerlijk ontspannen voor de fietstocht voor de dag erna. 

Dag 2: 
Deze dag start u met een ontbijt in Hotel Cuijk. U ontvangt van onze receptie de fietsroute en de vouchers voor koffie en gebak en de lunch. U fietst dan naar Hotel de Molenhoek . Daarna fietst u verder naar Hotel Nijmegen-Lent. U maakt zelf de keuze waar u kiest voor koffie en gebak en waar u gaat lunchen. Eindpunt van de fietstocht is Hotel Arnhem. Daar checkt u in om te overnachten. Bij Hotel Arnhem zult u een 3-gangenkeuzemenu nuttigen. Wij zorgen ervoor dat uw bagage bij Hotel Arnhem staat. 

Dag 3: 
Na een uitgebreid ontbijt in Hotel Arnhem fietst u terug naar Hotel Cuijk. Wederom met een lekkere stop in Hotel Nijmegen-Lent en Hotel Molenhoek. Uw bagage zal klaarstaan bij ons hotel. 

Boekingsgegevens

Persoonlijke gegevens