Eten & Drinken

wijn&spijs uit de streek

Beleef een Goei Leven! 

Geniet van een goei leven met lekker eten en drinken uit de streek. Schuif aan aan onze lange tafel op ons terras en ontdek de streek op culinair gebied. We starten met een korte rondleiding door onze wijngaard, een glaasje bubbels uit de streek en een amuse. Na deze rondleiding wordt de avond voortgezet op het terras onder de outdoortent. Schuif aan bij een lange tafel waar een heerlijk 3-gangen diner wordt geserveerd met ingrediënten uit de regio. De gangen worden begeleid door wijnen uit de streek, zoals de wijn uit onze eigen wijngaard Terra Ceuclum. Per gang wordt een uitleg gegeven over de wijn door vinoloog Arda van der Valk. Geniet van een avond vol gezelligheid, heerlijk eten en drinken. Beleef een goei leven bij Hotel Cuijk! 

zaterdag 29 juni 
start: 17:00 uur
Prijs: €35 p.p. inclusief diner en drankjes

Deze activiteit is onderdeel van een Goei Leven Beleven.

Vul onderstaand formulier of bel naar 0485-335123 om te reserveren. 

Verplicht veld

Voorwaarden

- Alleen te reserveren vanaf 18 jaar.
- Er wordt een verrassingsmenu geserveerd, er is hierin geen keuze. Uiteraard kunnen we rekening met allergieën of intoleranties indien deze bij reservering worden doorgegeven. 
- De activiteit zal buiten onder een tent plaatsvinden. Indien het weer het niet toelaat om de activiteit buiten te houden zal deze verplaatst worden naar binnen.  
- Deze activiteit biedt plaats voor maximaal 40 personen. Indien er minder dan 15 reserveringen zijn zal de activiteit worden geannuleerd.