Kerst

Familiebuffet

Kunnen de kinderen niet stil zitten aan tafel? Geen probleem bij het familiebuffet! Speciaal voor gezinnen met kinderen organiseren wij het familiebuffet. Met kinderentertainement, lekker eten en gezelligheid voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s!

Op de eerste etage organiseren we deze kerst het familiebuffet, speciaal voor gezinnen met kinderen. Op het menu staan natuurlijk de favorieten van de kinderen, maar ook voor de volwassenen is het volop genieten. Het familiebuffet is een combinatie van geserveerde gerechten en gerechten in buffetvorm waar de hele familie van kan genieten. Het wordt een gezellige middag voor jong én oud!

Naast lekker eten wordt er ook gezorgd voor kinderentertainment. Clown Bob en Belle zullen aanwezig en zij zullen de kinderen ontvangen. Ze zijn helaas de piek kwijt voor de mooie kerstboom! Ze gaan snel zoeken. Ze vinden geen piek, maar wel enveloppen met aanwijzingen waar de piek te vinden is. Kunnen de kinderen samen met Bob en Belle de piek vinden?

Het entertainment vindt plaats in dezelfde ruimte als waar gegeten wordt. Er wordt voldoende ruimte geboden voor de kinderen om te genieten van hun kerstdiner. Ook heeft u altijd zicht op de kinderen terwijl zij vermaakt worden. Het wordt een middag vol lekker eten, plezier, goocheltrucs en gezelligheid. Na afloop krijgen ook alle kinderen nog een kerstverrassing!

Informatie
Het familiebuffet vindt plaats op de 1e etage
Op Eerste Kerstdag is er geen beschikbaarheid meer, op Tweede Kerstdag bent u van harte welkom! 
Tijd: 15.00 - 17.30 uur
Prijzen:
Volwassenen: €43,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €22
Kinderen 1 t/m 3 jaar: €11 
Inclusief koffie, thee en sappenbuffet

Op zoek naar een andere kerstactiviteit? Tijdens de kerstdagen kunt u ook genieten van ons live brunchbuffet, een live cooking kerstdinerbuffet of ons kerstkeuzemenu

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Dit formulier is slechts een aanvraag, u ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging. Uw reservering is definitief zodra u deze bevestiging getekend retour stuurt.

Verplicht veld