Take away

High Tea voor thuis

Maak het thuis extra gezellig met een High Tea! Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De High Tea komt compleet in een box, u hoeft alleen nog enkele gerechten warm te maken. De High Tea is te bestellen vanaf 2 personen. De box kunt u ophalen bij het hotel. U dient de box minimaal 1 dag voor het ophalen te bestellen. De High Tea is ook te bestellen op Moederdag! 

De boxen zijn te bestellen via het bestelformulier op deze pagina. Heeft u nog vragen of bestelt u liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie 0485-335123.

High Tea voor 2 personen

Diverse gesmeerde broodjes
Muffins
Macarons
Brownie
Carrot cake
Eclairs
Zelfs afbakken
Pizza (thuis nog warm maken)
Quiche (thuis nog warm maken)
Saucijzenbroodje (thuis nog warm maken)
Thee zakjes

€22,50 per persoon

Ook te bestellen 

BESTEL HIER UW HIGH TEA 

Verplicht veld

De boxen dient u een dag voor ophalen te bestellen. U kunt de high tea tussen 09.00 en 17.00 uur ophalen in ons hotel. U kunt zelf aangeven op welk tijdstip u de box op komt halen. Wij vragen u om de box alleen op te komen halen. Ook houden we rekening met het aantal gasten in ons hotel waardoor het mogelijk is dat u even buiten dient te wachten om de box op te halen. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de afstand van 1,5 meter. De boxen kunnen uitsluitend worden gepind.