Toekomst Hotel Cuijk

Hotel Cuijk opende 20 jaar geleden haar deuren. In deze jaren zijn er verschillende aanpassingen aan het hotel gedaan. Zo hebben we in 2006 het aantal hotelkamers verdubbeld, zijn de kamers al eens gerenoveerd en hebben de zalen een metamorfose ondergaan. Om bij te blijven met de nieuwe wensen van de gasten vinden wij het tijd voor een vernieuwing. Indien alles volgens planning verloopt zal de verbouwing half december afgerond zijn.

Wat gaat er precies gebeuren?

Met de verbouwing komt er een nieuw restaurant met een live cooking buffet. Daarnaast staat een uitbreiding van 8 hotelkamers en de kantoren op de planning.

Live cooking restaurant

Met de verbouwing komt er plaats voor een live cooking buffet. Dit nieuwe restaurant biedt een uitgebreid buffet waar u kunt genieten van gerechten die vers voor u bereid worden. Op zaterdag en zondag kunt u aansluiten bij het dinerbuffet en op zondag kunt u ook gebruik maken van de Zondagsbrunch. Uiteraard blijft het elke dag mogelijk om gebruik te maken van een lunch en diner à la carte. Het restaurant wordt door de verbouwing uitgebreid met 104 zitplaatsen.

Hotelkamers

De afgelopen jaren hebben we al veel gasten mogen ontvangen voor een hotelovernachting. Steeds meer gasten hebben ons hotel gevonden waardoor we hebben besloten om 8 hotelkamers bij te bouwen aan de achterzijde van ons hotel. Dit worden 8 comfort kamers.

Kantoren

Hotel Cuijk is de laatste jaren erg gegroeid waardoor er veel nieuwe collega’s aan het team zijn toegevoegd. Daardoor zijn onze kantoren momenteel niet toereikend voor het aantal werknemers. De kantoren worden daarom uitgebreid waardoor er meer werkplekken ontstaan.

Planning

Om bovenstaande aanpassingen te realiseren zijn we reeds gestart met de verbouwing. We doen ons uiterste best om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Toch kan het voorkomen dat u wat hinder ondervindt van de verbouwing. We zullen u via deze pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Momenteel is het ontbijtbuffet verplaatst naar de flexwerkplekken. Er is een tijdelijk muur geplaatst in het restaurant om het nieuwe buffet te realiseren. De zonnepanelen op de parkeerplaats zijn geplaatst en in gebruik. De auto's hebben dus een afdak en wij hebben groene energie. Een win-win situatie dus! 

Indien u meer informatie wilt over de verbouwing kunt contact opnemen via het mailadres info@hotelcuijk.nl