Toeristische Info

The Jukebox Show

06 apr 2018 - 07 apr 2018

€ 49,95 p.p.

Hotel Cuijk

Op 6 April 2018 is onze Jukebox Show te zien in Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen.

De Jukebox Show staat voor 100% succes garantie. De Jukebox draait in ieder gewenst thema de grootste hits op verzoek. U bepaalt of uw feest een top feest wordt.
De basis van de show wordt gevormd door ‘Tony Casanova’, een super foute enter- tainende DJ. De cast van de show-/feestavond bestaat uit: Tony Casanova (DJ), een zangeres, een zanger en twee danseressen.

Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox waarin Tony staat. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland. De show begint met een swingende opening waarna ‘Tony’s Angels’ de zaal in gaan met verzoekkaartjes. Uiteraard probeert Tony op zijn kenmerkende wijze aan de meeste verzoekjes te voldoen.
Live optredens van onze zanger en zangeres, hilarische spelletjes, een volle dansvloer, een foto herinnering en vele andere vermakelijke momenten.

Deze avond is ALL-INCLUSIVE: beleef deze gezellige feestavond vol entertainment, u kunt onbeperkt gebruik maken van de dranken en u krijgt een aantal borrelhapjes en dat alles voor maar 1 prijs.

Deze avond is van 20.00 tot 00.30 uur.

Beleef deze avond met uw vrienden, familie of bedrijf en reserveer nu!

 

Natuurlijk genieten

Wist u dat u héérlijk kunt wandelen en fietsen in Cuijk en omstreken? Bezoek eens de overweldigende Kraaijenbergse Plassen of wandel langs de prachtige Maas. 

Ga naar Route.nl voor actuele wandelroutes. Tip: wandel door het rijke verleden van onze regio, met bijvoorbeeld de Romeinse Route of de Liberation route.Regionale informatie

Ontdek het Land van Cuijk! Lees meer

Volgende