Zoë

werkzaam sinds 2016

Als barvrouw sta ik achter de bar drankjes te maken. De uitdaging voor mij is om alle gasten op tijd te voorzien van een lekker drankje. Hierbij hoort ook het klaarzetten van de bar zodat ik de hele avond voldoende voorraad heb, het bijhouden van de glazen zodat deze schoon zijn en het zorgen voor een mooie opmaak van de drankjes. Ik maak veel verschillende drankjes; van frisdranken tot wijntjes tot Gin-Tonics tot koffies. Super afwisselend werk dus. Alle afwisseling maakt het juist zo leuk! Daarnaast is het bij Van der Valk altijd super gezellig met alle collega’s.


Daan

werkzaam sinds 2016

Werken bij Van der Valk is nooit saai. In 2016 ben ik begonnen en ondertussen ken ik zo ongeveer alle facetten van de bediening; van het luik tot de wijk, van bruiloften tot koffietafels en van ontbijt ’s ochtends vroeg tot partijen diep in de nacht.

Mijn taak is het managen van mijn tafels. Iedereen heeft een aantal ‘eigen’ tafels en wij zorgen voor onze gasten van A tot Z. Van het verwelkomen van de gasten, bestellingen opnemen en zorgen dat alles naar wens is. Het belangrijkste hierin is het contact met de gasten. Met sommige gasten kun je  op rustigere momenten ook een heel leuk gesprek voeren

Het allerleukste aan werken bij Van der Valk is het team. We doen het echt samen! Daarnaast is er niks leuker dan na een drukke Pasen, kerst of andere feestdag samen met z’n allen een drankje te drinken, terug te blikken op de dag en gewoon even te ‘socializen’.


Laura 

werkzaam sinds 2007

Bij Van der Valk krijgen we vaak de kans om cursussen te volgen. Samen met andere collegae mocht ik op voor het wijnvignet. Een mooie kans om meer te leren over het wijnproces, druivenrassen en wijn spijs combinaties.  Het leukst van mijn werk vind ik om gasten te adviseren over onze gerechten. Er staan vaak nieuwe, aparte gerechten op de kaart en het is fijn wanneer gasten vertellen dat ze genoten hebben van het aangeraden gerecht.
BEKIJK VACATURES