Live Cooking Kerstbrunch

Vier Kerst in Hotel Cuijk 

Bij vele families is dit inmiddels een jaarlijkse traditie, ons Live Cooking Brunchbuffet. Tijdens de Kerstdagen serveren we een extra uitgebreide Kerstbrunch. Er staan vele koude en warme gerechten op het buffet. Zo kunt u genieten van lekkere soepen, verschillende broodsoorten en luxe vlees- en visgerechten. De Kerstbrunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Iedereen kan volop genieten van dit uitgebreide buffet met Kerst. Komt u met kinderen naar de Kerstbrunch? Dan kunnen zij genieten van de kinderhoek waar zij hun brunch zelf kunnen samenstellen. Zij kunnen zelf alles kiezen wat ze lekker vinden. 
Voor de jongste gasten zal er een springkussen, een ijscowagen en een suikerspinmachine aanwezig zijn, dus zij worden extra verwend!

Eerste Kerstdag (vol)
Tijden:

11.45 – 13.45 uur
12.00 – 14.00 uur
14.30 – 16.30 uur
14.45 – 16.45 uur

Tweede Kerstdag
Tijden:

11.45 – 13.45 uur
12.00 – 14.00 uur
14.30 – 16.30 uur
14.45 – 16.45 uur

Prijs:
Volwassenen: € 52,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 32,50
De brunch is inclusief een glas bubbels, koffie, thee, mineraalwater, sappen en verse jus d’orange.

RESERVEER HIER

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient te betalen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt.
  • Kosteloos annuleren of wijzigen van uw reservering is mogelijk tot uiterlijk 9 december;
    neem hiervoor contact op met onze receptie. Na 9 december is het niet meer mogelijk uw reservering te annuleren of te wijzigen.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens het Live Cooking Kerstbuffet. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.