Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Cuijk - Nijmegen

Droom lekker weg

Slapen

Lekker er op uit met de kids? Kom dan gezellig samen logeren bij Van der Valk Cuijk – Nijmegen. We hebben verschillende familiekamers waar je heerlijk kunt verblijven met het hele gezin. Geniet van de ruimte van de Familiekamer Loft Deluxe. Deze familiekamer beschikt over een woongedeelte en een eethoek, een apart slaapgedeelte met stapelbed voor 2 kinderen, waardoor deze kamer zeer geschikt is voor gezinnen.

Uit eten met kids

Eten

Geniet samen van een lekker diner of Live Cooking buffet bij Van der Valk Cuijk - Nijmegen. Met het Timo Toekan Menu laat je de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Ook kunnen de kinderen volop genieten in de speciale kinderhoek van de diverse spelletjes of onze Timo Toekan kleurplaat mooi inkleuren. 

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

Buiten spelen, welk kind wil dit nu niet? Op het buitenterrein van ons hotel kunnen de kinderen dieren voeren, herten kijken, klauteren en klimmen op de speeltoestellen bij het terras, zelf appels plukken of in de wijngaard spelen.  
Ontdek ook de talloze uitstapjes met kinderen in de regio bij Van der Valk Cuijk - Nijmegen! Van dierentuinbezoeken tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in pretparken.