bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Meetings & events

voor elke bijeenkomst passend

Multifunctionele zalen

Van vergadering tot bruiloft: voor elke gelegenheid een zaal! Bent u op zoek naar een zaal voor een feestje of een zakelijke gelegenheid? Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen biedt 11 zalen voor groepen van 1 tot 500 personen. De zalen hebben elk hun eigen charme en voordelen. Zo kunnen er zalen gekoppeld worden, zodat ze geschikt zijn voor grote groepen. Ook zijn er een aantal zalen die juist geschikt zijn voor kleine gezelschappen.

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een dag of dagdeel? Met 11 multifunctionele vergaderzalen is ons congrescentrum de ideale locatie voor uw bijeenkomst.

Wij nemen al het werk voor u uit handen door uw bijeenkomst volledig te faciliteren. Neem daarvoor contact op met ons salesteam.

voor elke gelegenheid

Evenementen

Voor elke gelegenheid bieden we mogelijkheden. Zo kunt u ook in onze zalen trouwen. We kunnen de volledige dag voor u ontzorgen, van ceremonie tot de bruidssuite. Een andere reden voor een feestje? Wij hebben arrangementen voor een gezellig feest, maar ook een arrangement op maat is mogelijk. Ook voor de verdrietige momenten kunt u bij ons terecht. We bieden de mogelijkheden voor een condoleance of koffietafel

buiten bijeenkomst hotel cuijk

de ideale locatie

Buiten genieten

Ons hotel leent zich uitstekend voor een heerlijke bijeenkomst buiten. We hebben een prachtig terras bij onze wijngaard. Ga voor een gezellige borrel of barbecue met uitzicht op onze wijngaard. De ideale locatie voor een gezellige bedrijfsborrel of gezellige barbecue.