Live Cooking Kerstdinerbuffet

Vier Kerst samen

Geniet van een heerlijk diner samen met familie. Geen kerststress in de keuken, maar vier de Kerst lekker bij Van der Valk Hotel Cuijk. Wij staan voor u klaar om een uitgebreid dinerbuffet voor u te serveren. Geniet van voorgerechten met o.a. carpaccio en gerookte zalm of een lekkere kop soep. Onze chefs zullen voor u de lekkerste Kerstgerechten voor u klaarmaken. Er is een ruime keuze uit vis-, vlees en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils! De kinderen kunnen hun Kerstdiner zelf samenstellen met alles wat zij lekker vinden. Voor de jongste gasten zal er een springkussen, een ijscowagen en een suikerspinmachine aanwezig zijn, dus zij worden extra verwend! Dat wordt een heerlijke Kerst!

Eerste Kerstdag (vol)
Tijden:

18.15 - 20.15 uur
18.30 - 20.30 uur

Tweede Kerstdag (vol)
Tijden:

18.15 - 20.15 uur
18.30 - 20.30 uur

Prijs:
Volwassenen: € 52,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €32,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis
Het dinerbuffet is inclusief een glas bubbels, koffie, thee, mineraalwater, sappen en verse jus d’orange.

RESERVEER HIER

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient te betalen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt.
  • Kosteloos annuleren of wijzigen van uw reservering is mogelijk tot uiterlijk 9 december;
    neem hiervoor contact op met onze receptie. Na 9 december is het niet meer mogelijk uw reservering te annuleren of te wijzigen.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens het Live Cooking Kerstbuffet. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.