Restaurant

NIEUW: Live cooking kerstdinerbuffet

Er is geen beschikbaarheid meer voor het kerstdinerbuffet.

Geniet van heerlijk vers bereidde gerechten in ons nieuwe Live cooking restaurant. Tijdens het Live cooking kerstdinerbuffet worden uw favoriete gerechten à la minute voor u bereidt door onze chef-koks. Het buffet zal voorzien zijn van diverse warme en koude gerechten. Met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijen. Uiteraard allen in kerststijl en passend bij het seizoen. Geniet van een heerlijk kerstdiner, het samenzijn en de gezelligheid tijdens de feestdagen.

Het uitgebreide kerstbuffet bestaat uit:

  • Diverse koude voorgerechten zoals rundercarpaccio, verschillende vleessoorten, gerookte vissoorten
  • Diverse koude salades zoals huzaren-, aardappel- en koolsalade en verschillende groene salades
  • Smaakvolle en seizoensgebonden warme gerechten, bestaande uit vis, vlees en vegetarische opties
  • Een feestelijke afsluiting met een dessertbuffet, bestaande uit diverse ijs- en bavaroissoorten, mousse, vers fruit en luxe kazen

Informatie
Tijd: aanvang om 17.30 of 18.30 uur
Prijzen:
Volwassenen: €49,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €25
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Inclusief koffie, thee en sappenbuffet

Wilt u niet huis rijden na het kerstdinerbuffet? Blijf dan overnachten en boek ons Noël arrangement vanaf €99 p.p. inclusief overnachting en live cooking kerstdinerbuffet. Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren.

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Dit formulier is slechts een aanvraag, u ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging. Uw reservering is definitief zodra u deze bevestiging getekend retour stuurt.