Green Key (MVO)

Green Key

Duurzaam ondernemen is een belangrijke bedrijfsdoelstelling van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen. De beheersing van de milieubelasting van het hotel speelt daarin de belangrijkste rol. Het management en alle medewerkers zijn hiervoor verantwoordelijk. Om invulling te geven aan deze bedrijfsdoelstelling volgt van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen de richtlijnen van de Green Key, een Europees erkend keurmerk van de Stichting Keurmerk voor Milieu, Veiligheid en Kwaliteit.

Wij zijn zeer trots dat wij onlangs wederom het Gouden Green Key certificaat in ontvangst hebben mogen nemen!

De Green Key
De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau's: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een ondernemer invult, hoe hoger de uiteindelijke uitslag is.

Meer informatie over Green Key? Klik dan hier.