HYBRIDE WEBINARS & EVENTS

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Daarom bieden wij vanaf heden samen met onze AV leverancier kwalitatieve online events. Een duurzaam en efficiënt alternatief voor vergaderen.

Met deze nieuwe vergader- en congresconcept worden zelfs de grootste congressen en events weer mogelijk. 

Van webinars tot hybride events en vanaf twee tot ongelimiteerd aantal deelnemers. Voor elk type online event hebben wij een passende oplossing met een goede ondersteuning. Zo maken we het voor alle opdrachtgevers mogelijk om in deze tijden zichtbaar te blijven, waardoor doelstellingen behaald worden die veilig, vertrouwd en tegelijkertijd productief zijn. 

Wij bieden u:

  • Alle benodigde audiovisuele techniek om een online event vol interactie te verzorgen. Op deze manier worden ook de online deelnemers actief betrokken bij wat er fysiek in de zaal of op het podium gebeurd.
  • De mogelijkheid om een van onze vergaderzalen in een studio in te richten voor een livestream event. Alle livestream benodigdheden worden verzorgd.
  • Live event combineren met een hybride event.
  • Expert kennis van onze AV partner.
  • Onbegrensde mogelijkheden: een livestream, webinar of hybride event met verschillende break-out sessies, alles is mogelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden of neem een kijkje op het platform van Valk Online. Met behulp van dit platform organiseren wij uw hybride event in een veilige digitale omgeving.

Wilt u meer informatie of wilt u een op maat gemaakte offerte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons salesteam via sales@hotelcuijk.nl of bel naar 0485-335123. Wij helpen u graag verder.