LIVE COOKING PAASBRUNCH IN VAN DER VALK HOTEL CUIJK-NIJMEGEN

Geniet met uw familie of vrienden op 1e of 2e Paasdag van onze Live Cooking Paasbrunch! Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren en kazen; er is veel te kiezen!
Tijdens de Live Cooking Paasbrunch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Een fantastisch dessertbuffet ter afsluiting maakt het feest compleet!
Voor de jongste gasten zal er een springkussen, een ijscowagen en een suikerspinmachine aanwezig zijn, dus zij worden extra verwend!

Eerste Paasdag
Tijden:

11.45 – 13.45 uur
12.15 – 14.15 uur
14.30 – 16.30 uur
15.00 – 17.00 uur

Prijs volwassenen: € 45,50 p.p. 
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar: € 25,50 p.p. 
De brunch is inclusief een glas bubbels, koffie, thee, mineraalwater, sappen en verse jus d’orange.

 RESERVEER HIER

Tweede Paasdag
Tijden:

12.00 – 14.00 uur

Prijs volwassenen: € 42,50 p.p. 
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar: € 25,50 p.p. 
De brunch is inclusief een glas bubbels, koffie, thee, mineraalwater, sappen en verse jus d’orange.

 RESERVEER HIER

Wilt u liever dineren? Kies dan voor onze heerlijk uitgebreide Paasdinerbuffet

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient te betalen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt.
  • Kosteloos annuleren of wijzigen van uw reservering is mogelijk tot uiterlijk 25 maart;
    neem hiervoor contact op met onze receptie. Na 25 maart is het niet meer mogelijk uw reservering te annuleren of te wijzigen.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens het Live Cooking Paasbuffet. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.