Toekan to go

High Tea voor thuis

Maak het thuis extra gezellig met een High Tea! Geniet van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De High Tea komt compleet in een box, u hoeft alleen nog enkele gerechten warm te maken. De High Tea is te bestellen vanaf 2 personen. De box kunt u ophalen bij het hotel. U dient de box minimaal 1 dag voor het ophalen te bestellen. De High Tea is ook te bestellen op Moederdag! 

De boxen zijn te bestellen via het bestelformulier op deze pagina. Heeft u nog vragen of bestelt u liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie 0485-335123.

High Tea voor 2 personen

Diverse gesmeerde broodjes
Muffins
Macarons
Brownie
Carrot cake
Eclairs
Zelfs afbakken
Pizza (thuis nog warm maken)
Quiche (thuis nog warm maken)
Saucijzenbroodje (thuis nog warm maken)
Thee zakjes

€22,50 per persoon

Ook te bestellen 

BESTEL HIER UW HIGH TEA 

Verplicht veld

De boxen dient u een dag voor ophalen te bestellen. U kunt de high tea tussen 09.00 en 17.00 uur ophalen in ons hotel. U kunt zelf aangeven op welk tijdstip u de box op komt halen. Wij vragen u om de box alleen op te komen halen. Ook houden we rekening met het aantal gasten in ons hotel waardoor het mogelijk is dat u even buiten dient te wachten om de box op te halen. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de afstand van 1,5 meter. De boxen kunnen uitsluitend worden gepind.