E-chopper

Locatie

E-chopper

Laat de wind door uw haren waaien en geniet van de prachtige natuurrijke omgeving van ons hotel op de E-Chopper. De e-chopper is een elektrisch aangedreven, milieuvriendelijke chopper, rijdt 25 km p/u en is geruisloos. Genieten dus! De tour van 2,5 uur zit vol verrassingen en brengt u langs de mooiste gebieden van Cuijk en omgeving. Natuurlijk mag u ook zelf een route maken.

Start van de tour:
De tour start op slechts 200 meter van ons hotel. Het is mogelijk om een chopper te reserveren in de ochtend, middag of avond. Indien u deze wenst te reserveren kunt u contact opnemen met onze receptie via 0485-335123 of mail naar info@hotelcuijk.nl

Voor wie?
De e-chopper is te reserveren vanaf 16 jaar. U dient in het bezit te zijn van een auto- of scooter rijbewijs. 

Informatie:
Tour 2,5 uur: €29,95 p.p. 
Tour hele dag: €55,00 p.p.

Natuurlijk genieten

Wist u dat u héérlijk kunt wandelen en fietsen in Cuijk en omstreken? Bezoek eens de overweldigende Kraaijenbergse Plassen of wandel langs de prachtige Maas. 

Ga naar Route.nl voor actuele wandelroutes. Tip: wandel door het rijke verleden van onze regio, met bijvoorbeeld de Romeinse Route of de Liberation route.

In de omgeving van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is het prachtig fietsen en wandelen in de natuur. De video hieronder geeft een voorproefje!