Fiets- en wandelroutes

Locatie

Fiets- en wandelroutes

Het Land van Cuijk per fiets of voet verkennen

Het Land van Cuijk beschikt over een enorm fietsknooppunten netwerk waarmee u diverse tochten kunt fietsen. U kunt uw route starten vanaf Hotel Cuijk waar u tevens de fietsknooppunten kaart kunt verkrijgen bij de receptie.

Liever de Kraaijenbergse Plassen of de Maasroute te voet rond afleggen of 's avonds nog een kleine wandeling richting histosisch centrum Cuijk. Ook diverse wandelroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Het is ook mogelijk om pad te gaan met een Groeter. Deze gids kent de streek door en door en laat u de mooiste plekken zien. Wilt u een uniek uitje door het Land van Cuijk? Kijk dan hier met op pad te gaan met een groeter.

Stel hier uw eigen fietsroute samen

Wilt u de regio wandelend of fietsen ontdekken? Bekijk dan hier onze arrangementen. 

Onze fiets- en wandelarrangementen

Natuurlijk genieten

Wist u dat u héérlijk kunt wandelen en fietsen in Cuijk en omstreken? Bezoek eens de overweldigende Kraaijenbergse Plassen of wandel langs de prachtige Maas. 

Ga naar Route.nl voor actuele wandelroutes. Tip: wandel door het rijke verleden van onze regio, met bijvoorbeeld de Romeinse Route of de Liberation route.

In de omgeving van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is het prachtig fietsen en wandelen in de natuur. De video hieronder geeft een voorproefje!