Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Locatie

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Altijd een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer. Wie van golf houdt, houdt van golfen op Het Rijk. Op onze vier prachtige locaties stelt een enthousiast team alles in het werk om u te laten genieten van het beste dat golf te bieden heeft. Zowel als lid of als greenfeespeler bent u van harte welkom op Het Rijk van Nijmegen.

Liever blijven overnachten?

In samenwerking met Golfbaan Het Rijk van Nijmegen heeft Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen een golf arrangement samengesteld. U overnacht in rust en dineert met stijl. Vanuit Van der Valk Cuijk-Nijmegen bent u via de A73 zo op de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Bekijk hier onze golfarrangementen

Natuurlijk genieten

Wist u dat u héérlijk kunt wandelen en fietsen in Cuijk en omstreken? Bezoek eens de overweldigende Kraaijenbergse Plassen of wandel langs de prachtige Maas. 

Ga naar Route.nl voor actuele wandelroutes. Tip: wandel door het rijke verleden van onze regio, met bijvoorbeeld de Romeinse Route of de Liberation route.

In de omgeving van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is het prachtig fietsen en wandelen in de natuur. De video hieronder geeft een voorproefje!