Valentijn bij Hotel Cuijk

Pak dit jaar uit op de meest romantische dag van het jaar! Op 14 februari is weer Valentijnsdag. Dit laten we uiteraard niet zomaar voorbij gaan. Kies dit jaar voor een origineel Valentijnscadeau en laat een ontbijt bezorgen of kies voor een overnachting met viergangen diner.

Valentijnsontbijt

Ziet u het al voor u? De deurbel en er staat een heerlijk ontbijt voor u klaar! Het enige wat u hoeft te doen is de Ontbijtbox te bestellen. We zullen op de afgesproken tijd voor uw deur om het ontbijt bij u thuis te bezorgen. Geniet samen van heerlijke broodjes, gerookte zalm, rosbief en natuurlijk een eitje. In de box daarnaast ook rozenblaadjes en een flesje bubbels. Kortom alles voor een aangekleed Valentijnsontbijt. Dat wordt een heerlijke start van een romantische dag!

Valentijnsarrangement

Wilt u echt uitpakken deze Valentijn? Kies dan voor ons romantische Valentijnsarrangement met uitgebreid viergangen diner. U overnacht in een comfort kamer met bad. Er staat een gedekte tafel klaar met rozenblaadjes. U start het Valentijnsdiner met een welkomstcocktail. U kunt dan in uw privé restaurant geniet van een viergangendiner. Het diner wordt afgesloten met koffie en bonbons.