Valentijnsdag Hotel Cuijk

Vier Valentijnsdag bij Hotel Cuijk!

Vier de liefde op 14 februari! Valentijnsdag is dé ideale dag om samen te genieten. Zoekt u dit jaar een origineel en romantisch cadeau? Boek dan het Valentijnsarrangement in Hotel Cuijk! Geniet samen in ons hotel van heerlijk eten en de prachtige omgeving. Met dit Valentijnsarrangement geniet u in een comfort kamer waar uw bed is versierd met rozenblaadjes. Er staat een flesje mousserende wijn voor u klaar. ’s Avonds dineert u bij ons uitgebreide live cooking dinerbuffet. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Klinkt als een perfect valentijnscadeau toch? Verras dan uw partner met dit arrangement en boek het Valentijnsarrangement in Hotel Cuijk.

Het Valentijnsarrangement in Hotel Cuijk is te boeken voor aankomst op vrijdag 14 februari of zaterdag 15 februari.

Ons hotel is gelegen in het Land van Cuijk. Er zijn veel prachtige routes voor fiets- en wandelliefhebbers. Wandel of fiets door natuurgebieden als UNESCO Biosfeergebied Maasheggen en Kraaijenbergse Plassen. Bij de receptie zijn er verschillende routes voor u beschikbaar. Een aanrader is een bezoek aan de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Struin door het gezellige centrum met vele leuke winkeltjes, bezoek musea of wandel in het Valkhofpark.

RESERVEER VALENTIJNSARRANGEMENT

Geen overnachting, maar wilt u wel uiteten met Valentijnsdag? Geniet dan een uitgebreid dinerbuffet in ons Live Cooking restaurant. Ons uitgebreide dinerbuffet wordt u geopend tijdens Valentijnsdag. Op zowel vrijdag 14 februari als zaterdag 15 februari kunt u gebruikmaken van een uitgebreid dinerbuffet is ons Live Cooking restaurant. Op het buffet gerechten die passen bij het seizoen en een romantische avond. Onze chefs zullen ook gerechten vers voor u en naar uw wens bereiden. Het Valentijnsdinerbuffet start op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 17.00 uur. Het is mogelijk om tot 19.00 uur te reserveren.

RESERVEER DINERBUFFET