Eten & Drinken

Ons restaurant

We mogen u weer ontvangen!

We mogen we u weer ontvangen in ons restaurant! Ons restaurant is geopend voor hotelgasten en gasten die niet in ons hotel verblijven. Reserveren voor het restaurant is aan te raden aangezien er beperkte plekken zijn. We werken met twee tijden om te reserveren, namelijk om 18.00 en 20.00 uur. Bel naar onze receptie om uw reservering te maken. Zij zijn te bereiken op 0485-335123. We hopen u snel te verwelkomen in ons hotel! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bourgondisch genieten

Live Cooking 
Op het moment bieden we nog geen Live Cooking Dinerbuffet aan
Geniet van heerlijk gerechten die vers voor u bereid worden door onze chefs. Elke zondag kunt u genieten van een uitgebreide Zondagsbrunch. Ontdek ons uitgebreide buffet met heerlijke, seizoensgebonden gerechten!

À la carte Restaurant
Etentje gepland, iets te vieren- of gewoon zin in een hapje eten buiten de deur? In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist.

In de keuken van Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen wordt gewerkt met verse producten, het liefste uit de streek. Daarnaast bieden we seizoen specials aan, zo laten we het asperge-, mossel-, en wildseizoen zeker niet aan ons voorbij gaan!

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt dan gebruik maken van de zeer uitgebreide à la carte menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten, biedt onze kaart een ruim en gevarieerd aanbod.

Gegarandeerd zijn van een plekje in ons restaurant? Wees er op tijd bij en reserveer via onderstaande link vooraf een tafeltje voor u en uw gezelschap.

Kindermenu Timo Toekan
Speciaal voor kinderen hebben we ons Timo Toekan kindermenu met de bekende kindergerechten, ijsbekers, kindermagazine, kleurplaten en kleurtjes. De mooiste kleurplaat maakt kans op een leuke attentie!

Ontbijt
Ons restaurant opent elke dag haar deuren voor een royaal ontbijtbuffet.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 6:30 tot 11:00 uur.
Zaterdag en zondag: 7:00 tot 11:00 uur.

Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen. Indien er voldoende animo is bieden wij een uitgebreid lunchbuffet met diverse broodjes en dinersuggesties waarmee de lunchinvulling specifiek en verrassend veelzijdig kan worden afgestemd op de wensen van onze gasten.

Openingstijden
Elke dag van 11:30 tot 17:00 uur.

Diner
Voor een heerlijk à la carte diner bent u bij ons op het goede adres! Wij bieden elk seizoen een nieuwe menukaart. Geniet van ons drie gangen keuzemenu of kies een seizoen special.

Openingstijden
Elke dag van 10:00 tot 22:00 uur.

Ook mogelijk: