Restaurant

Ons restaurant

Bourgondisch genieten

In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist. Onze keuken werkt met verse producten, het liefste uit de streek. Daarnaast bieden we seizoen specials aan, zo laten we het asperge-, mossel-, en wildseizoen zeker niet aan ons voorbij gaan!

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt dan gebruik maken van de zeer uitgebreide à la carte menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten, biedt onze kaart een ruim en gevarieerd aanbod.

Reserveer een tafel

Neem hier alvast een kijkje in ons restaurant.

Kindermenu Timo Toekan

Speciaal voor kinderen hebben we ons Timo Toekan kindermenu met de bekende kindergerechten, ijsbekers, kindermagazine, kleurplaten en kleurtjes. De mooiste kleurplaat maakt kans op een leuke attentie!

Ontbijt

Ons restaurant opent elke dag haar deuren voor een royaal ontbijtbuffet.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 6:30 tot 11:00 uur.
Zaterdag en zondag: 7:00 tot 11:00 uur.

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch in Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen. Wij bieden een uitgebreid broodjesassortiment, een uitgebreid lunchbuffet en diverse dinersuggesties waarmee de lunchinvulling specifiek en verrassend veelzijdig kan worden afgestemd op de wensen van onze gasten.

Dagelijks kunt u genieten van een à la carte lunch met heerlijke gerechten. Neem hier alvast een kijkje op onze lunchkaart. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van een lunchbuffet. Dit wordt vanaf 15 personen aangeboden.

Openingstijden
Elke dag van 11:30 tot 17:00 uur.

Diner

Voor een heerlijk à la carte diner bent u bij ons op het goede adres! Wij bieden elk seizoen een nieuwe menukaart. Geniet van ons drie gangen keuzemenu of kies voor een seizoen special.

Openingstijden
Elke dag van 10:00 tot 22:00 uur.

Ook mogelijk:

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Seniorengerechten
  • Ideale ligging aan de A73 dichtbij Nijmegen
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant