Eten & Drinken

Ons restaurant

Bourgondisch genieten

Etentje gepland, iets te vieren- of gewoon zin in een hapje eten buiten de deur? In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist.

In de keuken van Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen wordt gewerkt met verse producten, het liefste uit de streek. Daarnaast bieden we seizoen specials aan, zo laten we het asperge-, mossel-, en wildseizoen zeker niet aan ons voorbij gaan!

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt dan gebruik maken van de zeer uitgebreide à la carte menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten, biedt onze kaart een ruim en gevarieerd aanbod.

Gegarandeerd zijn van een plekje in ons restaurant? Wees er op tijd bij en reserveer via onderstaande link vooraf een tafeltje voor u en uw gezelschap.

Reserveer een tafel

Verbouwing restaurant

Op het moment zijn we het restaurant aan het verbouwen. Met de verbouwing komt er plaats voor een live cooking buffet. Dit nieuwe restaurant biedt een uitgebreid buffet waar u kunt genieten van gerechten die vers voor u bereid worden. Op zaterdag en zondag kunt u aansluiten bij het dinerbuffet en op zondag kunt u ook gebruik maken van de Zondagsbrunch. Uiteraard blijft het elke dag mogelijk om gebruik te maken van een lunch en diner à la carte. Het restaurant wordt door de verbouwing uitgebreid met 104 zitplaatsen. Het live cooking brunch- en dinerbuffet is te reserveren vanaf januari 2020.

 

Neem hier alvast een kijkje in ons restaurant.

Kindermenu Timo Toekan

Speciaal voor kinderen hebben we ons Timo Toekan kindermenu met de bekende kindergerechten, ijsbekers, kindermagazine, kleurplaten en kleurtjes. De mooiste kleurplaat maakt kans op een leuke attentie!

Ontbijt

Ons restaurant opent elke dag haar deuren voor een royaal ontbijtbuffet.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 6:30 tot 11:00 uur.
Zaterdag en zondag: 7:00 tot 11:00 uur.

Lunch

Geniet van een heerlijke lunch in Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen. Indien er voldoende animo is bieden wij een uitgebreid lunchbuffet met diverse broodjes en dinersuggesties waarmee de lunchinvulling specifiek en verrassend veelzijdig kan worden afgestemd op de wensen van onze gasten. Indien u gebruik wil maken van het lunchbuffet kunt u contact opnemen met onze receptie of deze op de dag naar wens geserveerd wordt. 

Dagelijks kunt u genieten van een à la carte lunch met heerlijke gerechten. Neem hier alvast een kijkje op onze lunchkaart. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van een lunchbuffet. Dit wordt vanaf 15 personen aangeboden.

Openingstijden
Elke dag van 11:30 tot 17:00 uur.

Diner

Voor een heerlijk à la carte diner bent u bij ons op het goede adres! Wij bieden elk seizoen een nieuwe menukaart. Geniet van ons drie gangen keuzemenu of kies een seizoen special.

Openingstijden
Elke dag van 10:00 tot 22:00 uur.

Ook mogelijk:

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Seniorengerechten
  • Ideale ligging aan de A73 dichtbij Nijmegen
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant