Eten & Drinken

Ons restaurant

Wij vinden het welzijn van onze gasten erg belangrijk. Om die reden volgen wij de landelijke voorschriften van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op. Dit betekent dat ons restaurant en bar per direct zijn gesloten tot nader bericht. Uiteraard vinden we dat heel spijtig. Alle reserveringen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het hotel is beperkt geopend. Het is voor de hotelgasten mogelijk om op de kamer te ontbijten en te dineren. We bieden hiervoor een beperkte menukaart aan. Bij de receptie kunt u alleen met pin betalen. We houden ook rekening met de richtlijnen die gesteld zijn door de RIVM. We informeren u hier graag persoonlijk over. Indien u een reservering heeft, zal u een persoonlijk bericht ontvangen. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op 0485-335123.

Bourgondisch genieten

NIEUW Live Cooking Dinerbuffet 
Onze nieuwe Live Cooking restaurant wordt dit weekend geopend met een brunch. Geniet van heerlijk gerechten die vers voor u bereid worden door onze chefs. Elke zondag kunt u genieten van een uitgebreide Zondagsbrunch. Dit wordt in 2020 uitgebreid met een dinerbuffet op zaterdag. Kom genieten van een uitgebreid buffet met heerlijke gerechten!

À la carte Restaurant
Etentje gepland, iets te vieren- of gewoon zin in een hapje eten buiten de deur? In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist.

In de keuken van Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen wordt gewerkt met verse producten, het liefste uit de streek. Daarnaast bieden we seizoen specials aan, zo laten we het asperge-, mossel-, en wildseizoen zeker niet aan ons voorbij gaan!

Ons restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt dan gebruik maken van de zeer uitgebreide à la carte menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten, biedt onze kaart een ruim en gevarieerd aanbod.

Gegarandeerd zijn van een plekje in ons restaurant? Wees er op tijd bij en reserveer via onderstaande link vooraf een tafeltje voor u en uw gezelschap.

Reserveer een tafel

Kindermenu Timo Toekan
Speciaal voor kinderen hebben we ons Timo Toekan kindermenu met de bekende kindergerechten, ijsbekers, kindermagazine, kleurplaten en kleurtjes. De mooiste kleurplaat maakt kans op een leuke attentie!

Ontbijt
Ons restaurant opent elke dag haar deuren voor een royaal ontbijtbuffet.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 6:30 tot 11:00 uur.
Zaterdag en zondag: 7:00 tot 11:00 uur.

Lunch
Geniet van een heerlijke lunch in Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen. Indien er voldoende animo is bieden wij een uitgebreid lunchbuffet met diverse broodjes en dinersuggesties waarmee de lunchinvulling specifiek en verrassend veelzijdig kan worden afgestemd op de wensen van onze gasten. Indien u gebruik wil maken van het lunchbuffet kunt u contact opnemen met onze receptie of deze op de dag naar wens geserveerd wordt. 

Dagelijks kunt u genieten van een à la carte lunch met heerlijke gerechten. Neem hier alvast een kijkje op onze lunchkaart. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van een lunchbuffet. Dit wordt vanaf 15 personen aangeboden.

Openingstijden
Elke dag van 11:30 tot 17:00 uur.

Diner
Voor een heerlijk à la carte diner bent u bij ons op het goede adres! Wij bieden elk seizoen een nieuwe menukaart. Geniet van ons drie gangen keuzemenu of kies een seizoen special.

Openingstijden
Elke dag van 10:00 tot 22:00 uur.

Ook mogelijk:

Handig om te weten

  • Gratis WIFI
  • Seniorengerechten
  • Ideale ligging aan de A73 dichtbij Nijmegen
  • Gratis parkeren
  • Ruim terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard of contant