Zorg op de kamer

Speciaal voor gasten met een beperking biedt Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen zorg op de kamer. Samen met Zorgsam geven we u de thuiszorg die u gewend bent.

Zorgsam

Zorgsam is intermediair tussen Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen en Thuiszorg Noord-Oost Brabant en regelt professionele zorg tijdens uw verblijf in ons hotel. In de beslotenheid van uw kamer ontvangt u verzorging van professionele begeleiders en kunt u, net als elke andere (hotel)gast, genieten van een heerlijk verblijf.

Zorg op maat

Elk hotelarrangement is te combineren met extra zorg. Onze receptionistes informeren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Een medewerkster van Zorgsam zal vervolgens contact met u opnemen om alles wat u aan hulp nodig heeft, voor u te regelen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0485 335123 of via info@hotelcuijk.nl.

Aangepaste hotelkamer 

Wij beschikken over drie mindervalide kamers vlakbij alle faciliteiten. Deze kamer is voorzien van extra voorziening voor de mindervalide gast. Bekijk hier meer informatie over deze kamer.