Kerst 2022

Wat kijken we uit naar de gezellige Kerstdagen! Lekker met de hele familie genieten van lekker eten, gezellige sfeer en vooral elkaar. Tijdens de Kerstdagen draait het om gezelligheid en samenzijn. Tijdens dat samenzijn wilt u natuurlijk niet de hele tijd alleen maar druk in de weer zijn met het kerstdiner. Laat u volledig ontzorgen en geniet van een onbezorgde Kerstbrunch of Kerstdiner, beide geserveerd in buffetvorm.

RESERVEER HIER

KERSTBRUNCH

Bij vele families is dit inmiddels een jaarlijkse traditie, ons Live Cooking Brunchbuffet. Tijdens de Kerstdagen serveren we een extra uitgebreide Kerstbrunch. Er staan vele koude en warme gerechten op het buffet. Zo kunt u genieten van lekkere soepen, verschillende broodsoorten en luxe vlees- en visgerechten. De Kerstbrunch wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Iedereen kan volop genieten van dit uitgebreide buffet met Kerst. Komt u met kinderen naar de Kerstbrunch? Dan kunnen zij genieten van de kinderhoek waar zij hun brunch zelf kunnen samenstellen. Zij kunnen zelf alles kiezen wat ze lekker vinden. Ook zal er een suikerspinmachine staan, dus zij worden extra verwend!

Eerste en Tweede Kerstdag
Tijden:

11.30 – 13.30 uur
12.00 – 14.00 uur
14.15 – 16.15 uur

Prijs:
Volwassenen: € 49,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €27,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis
De brunch is inclusief een glas bubbels, koffie, thee mineraalwater, sappen en verse jus d’orange.

KERSTDINERBUFFET

Geniet van een heerlijk diner samen met familie. Geen kerststress in de keuken, maar vier de Kerst lekker bij Van der Valk Hotel Cuijk. Wij staan voor u klaar om uitgebreid dinerbuffet voor u te serveren. Geniet van een voorgerechten met o.a. carpaccio en gerookte zalm of een lekkere kop soep. Onze chefs zullen voor u de lekkerste kerstgerechten voor u klaarmaken. Er is een ruime keuze uit vis-, vlees en vegetarische gerechten Voor ieder wat wils! De kinderen kunnen hun Kerstdiner zelf samenstellen met alles wat zij lekker vinden. De speciale kinderhoek is gevuld met kindergerechten. Tijdens het buffet is er een gezellige muziek. Dat wordt een heerlijke Kerst! 

Eerste en Tweede Kerstdag
Tijden:
17.30 - 19.30 uur
18.00 - 20.00 uur

Prijs:
Volwassenen: € 54,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: €29,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis
Dit dinerbuffet is inclusief een glas bubbels, koffie, thee mineraalwater, sappen en verse jus d’orange.