Wij zeggen JA!

Van harte proficiat met uw voorgenomen huwelijk! De periode voor het uitzoeken van de locatie is nu aangebroken en wij helpen u graag bij het samenstellen van dé droomdag!

Ieder bruidspaar heeft een eigen gedachten van hoe deze speciale dag eruit moet zien. Wij helpen u hier graag bij.

U kunt elkaar het Jawoord geven in één van onze prachtige zalen die u samen (of met uw weddingplanner) naar eigen wens kunt indelen en aankleden. De zaal beschikt over audiovisuele apparatuur voor het afspelen van uw eigen muziek. Ook hebben veel zalen een dansvloer.

Op zoek naar een unieke locatie voor uw bruiloft? We hebben een informeel Grand Café en leuke buitenlocaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ceremonie in onze eigen wijngaard! Wij denken graag mee met uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gemeente Cuijk biedt de mogelijkheid om op iedere zelf gekozen locatie te trouwen, dus ook bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen. U dient dan een verzoek in sturen naar Gemeente Cuijk. Dit verzoek kunt u hier vinden. 

Na uw feest hoeft u natuurlijk niet naar huis, maar kunt u verblijven in één van onze luxe suites!

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of een rondleiding kunt contact opnemen met de afdeling sales. Bel naar 0485-335123 of mail naar sales@hotelcuijk.nl