LIVE COOKING PAASDINERBUFFET IN VAN DER VALK HOTEL CUIJK-NIJMEGEN

Bent u overdag druk met paaseieren zoeken? Schuif dan op Eerste Paasdag aan bij ons Paasdinerbuffet. We bieden een uitgebreid buffet met een heerlijke gerechten passend bij het seizoen.

Geniet van een warme kop soep en probeer een keuze te maken uit het ruime assortiment koude en warme gerechten. Ook in de avond bieden we volop keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Er wordt afgesloten met een uitgebreid dessertbuffet, met een keuze uit bavarois, ijs en vers fruit. De kinderen kiezen hun eigen favorieten op het kinderbuffet.
Voor de jongste gasten zal er een springkussen, een ijscowagen en een suikerspinmachine aanwezig zijn, dus zij worden extra verwend!

Natuurlijk kunt u op 1e en 2e Paasdag ook genieten van een heerlijk à la carte diner in ons sfeervolle restaurant.

zondag 31 maart
18:00 | 18:30 
Het Paasdinerbuffet kent een maximale tijd van 2 uur

Prijs volwassenen: € 42,50 p.p. 
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar: € 25,50 p.p. 
*Incl. koffie, thee, vruchtensappen en een feestelijk glaasje bubbels bij ontvangst

RESERVEREN

Wilt u liever brunchen? Kies dan voor onze heerlijk uitgebreide Paasbrunch

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Wij attenderen u er op dat u het reserveringsbedrag volledig dient te betalen. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt.
  • Kosteloos annuleren of wijzigen van uw reservering is mogelijk tot uiterlijk 25 maart;
    neem hiervoor contact op met onze receptie. Na 25 maart is het niet meer mogelijk uw reservering te annuleren of te wijzigen.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel tijdens het Live Cooking Paasbuffet. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.