Stadsschouwburg Nijmegen

Locatie

Stadsschouwburg Nijmegen

De Stadsschouwburg van Nijmegen behoort tot de grotere theaters in Nederland. Jaarlijks komen er ruim 100.000 bezoekers naar de voorstellingen die geprogrammeerd worden. Daarnaast zijn er nog congresbezoekers, feestgangers, expositiebezoekers en vele anderen die jaarlijks het gebouw bezoeken.

De Stadsschouwburg ligt aan de rand van het centrum van Nijmegen aan het Keizer Karelplein, op nog geen vijf minuten lopen van Centraal Station Nijmegen en het busstation. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

Zin in een avondje uit? Kijk naar het aantrekkelijke programma.

Klik hier.

Liever overnachten?

Mocht u na de voorstelling liever niet meer dat hele eind naar huis willen rijden boek dan een van onze voordelige comfortkamers en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Reserveer dan hier uw comfortkamer

Leuk om te weten

De Stadsschouwburg werd in 2003 gerenoveerd. In datzelfde jaar werd het gebouw aangewezen als gemeentelijk monument. Sinds 2013 is het ook Rijksmonument.

Meer weten? Klik dan hier

Natuurlijk genieten

Wist u dat u héérlijk kunt wandelen en fietsen in Cuijk en omstreken? Bezoek eens de overweldigende Kraaijenbergse Plassen of wandel langs de prachtige Maas. 

Ga naar Route.nl voor actuele wandelroutes. Tip: wandel door het rijke verleden van onze regio, met bijvoorbeeld de Romeinse Route of de Liberation route.

In de omgeving van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is het prachtig fietsen en wandelen in de natuur. De video hieronder geeft een voorproefje!