Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Restaurant Hotel Cuijk

Etentje gepland, iets te vieren- of gewoon zin in een hapje eten buiten de deur? In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist.

diner- en brunch buffet

Buffet op zaterdag en zondag

Vanwege de nieuwe maatregelen die gelden vanaf zondag 28 november kunnen we het Brunchbuffet niet meer aanbieden zoals we gewend zijn. We kijken graag naar wat wel kan en bieden huidige reserveringen een alternatief aan. Indien u een reservering heeft staan bij ons zullen we contact met u opnemen. 

buiten genieten

Terras en wijngaard

Rondom ons hotel is er volop groen om van te genieten. We hebben verschillende terrassen, zelfs een terras met zandstrand! Onze wijngaard zorgt voor wijn Terra Ceuclum Solaris en is een heerlijke plek om te ontspannen.

ho ho ho Merry Christmas

Vier kerst bij Hotel Cuijk

Vier de Kerstdagen samen bij Hotel Cuijk. Op Kerstavond serveren we een uitgebreid viergangendiner, op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u aansluiten bij ons Live Cooking Brunch- en Dinerbuffet. Maak uw kerstgeluk compleet en boek een arrangement! We zien u graag tijdens de Kerstdagen!