Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Restaurant Hotel Cuijk

Heeft u iets te vieren- of gewoon zin in een hapje eten buiten de deur? In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist.

voor iedereen die niet kan kiezen

Diner- en Brunchbuffet

Kom genieten van ons uitgebreide buffet! Elke zaterdagavond staan onze chefs voor u klaar om heerlijke gerechten voor u te bereiden bij ons Live Cooking Dinerbuffet. Op zondagmiddag heeft u een uitgebreide keuze bij ons Live Cooking Brunchbuffet. Geniet van een heerlijk weekend!
In de zomerperiode vanaf 17 juni t/m 13 september serveren wij geen brunch-en/of dinerbuffet.

Buiten genieten

Terras en wijngaard

Rondom ons hotel is er volop groen om van te genieten. We hebben verschillende terrassen, zelfs een terras bij de Wijngaard! Onze wijngaard zorgt voor wijn Terra Ceuclum Solaris en is een heerlijke plek om te ontspannen.

dinerbuffet

genieten zonder te kiezen

Zaterdagavond Dinerbuffet

Moeite met kiezen? Kom dan naar ons Live Cooking Dinerbuffet! Start met voorgerechten als carpaccio en verse vis. Liever een kop warme soep? Er staat ook een heerlijke seizoenssoep voor u klaar. Voor het hoofdgerecht heeft u ook voldoende keuze. Er staat veel lekkers klaar en onze chefs bereiden diverse gerechten vers voor u. Houd nog wel wat ruimte over voor het uitgebreide dessertbuffet! Wij bieden ons Dinerbuffet aan inclusief dranken.