Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte restaurant

Restaurant Hotel Cuijk

Etentje gepland, iets te vieren- of gewoon zin in een hapje eten buiten de deur? In ons sfeervolle restaurant voelt het als thuiskomen. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten. Wij koken smaakvolle klassiekers en zorgen voor een moderne twist.

In ons Live Cooking restaurant bieden we een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten. Verschillende gerechten worden door onze chefs vers voor u bereid. Op zaterdag kunt u genieten bij het Live Cooking Dinerbuffet, op zondag bieden we ons uitgebreide brunchbuffet aan. 

buiten genieten

Terras en wijngaard

Rondom ons hotel is er volop groen om van te genieten. We hebben verschillende terrassen, zelfs een terras met zandstrand! Onze wijngaard zorgt voor wijn Terra Ceuclum Solaris en is een heerlijke plek om te ontspannen.

Elke zaterdag serveren wij ons uitgebreide Live Cooking dinerbuffet. Op buffet is er volop keuze. Zo staan er verschillende koude en warme voorgerechten. Er is een keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten die passen bij het seizoen. Ook staan onze chefs klaar om de gerechten vers voor u te bereiden. 

high tea

voor een gezellige middag

High Tea

Hartige en zoete hapjes én een lekkere pot thee. Klinkt als een ideale middag toch? Geniet samen van een High Tea in ons restaurant.