Terras

We ontvangen u graag op ons terras!

Gelukkkig mogen we u weer ontvangen op ons terras. Kom lekker genieten genieten van een lunch, diner, kop koffie of een gezellig borrel. Reserveren voor ons terras is niet nodig. Voor het terras volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat u een tafel kunt reserveren voor 4 personen. U kunt bij elkaar zitten indien u uit hetzelfde huishouden komt. Is dit niet het geval dan kunt met 4 personen aan één tafel zitten met anderhalve meter afstand. Meer personen aan één tafel is mogelijk indien u allen uit hetzelfde huishouden komt. Wilt u met meer personen komen? Dan is het niet mogelijk om aan één tafel te zitten. Voordat u op het terras komt voeren we een triage uit, ook vragen we u om een registratieformulier in te vullen. 

Terras Hotel Cuijk

Schijnt het zonnetje lekker? Dan is het volop genieten op ons terras! Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen biedt u de ideale onderbreking tijdens een fiets- of wandeltocht. Maar ook voor een zakelijke afspraak in de zon of gewoon een middag lekker ontspannen is ons terras geschikt. Geniet op ons ruime, sfeervolle terras van een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Uitzicht op de wijngaard

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen is omgeven door een ruim en sfeervol terras. Bij mooi weer is het hier heerlijk toeven. Bijvoorbeeld op één van de lounge sets. Onder een parasol of heerlijk in de zon. Vanaf het terras heeft u uitzicht op onze wijngaard.

Borrelen op het terras

Wilt u een borrel voor vrienden, familie of collega's organiseren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden om met groepen op het terras te borrelen. U bent altijd van harte welkom.