Eten & Drinken

Genieten in eigen wijngaard

Uniek bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen: een eigen wijngaard! Dit is een wijngaard van een kleine hectare met duizend stokken van de Solarisdruif. Deze wijngaard wordt met liefde verzorgd. Vorig jaar zijn er 460 flessen gebotteld, dit jaar heeft de wijngaard gezorgd voor ongeveer 1700 flessen wijn. De Solaris wijn is verkrijgbaar bij in ons restaurant en bij de receptie. 

Solaris wijn 

De wijn is gemaakt van de solarisdruif. De Solaris is een droge, volle wijn met aroma’s van rijp fruit en bloemen met frisse lange afdronk. Onze Solaris wijn heeft de gouden medaille ontvangen tijdens de AWC in Wenen! Dit is de grootste wijnkeuring van Europa. De wijnen worden blind getest op geur en smaak door een panel van deskundigen. Proeft u ook onze gouden wijn?

Picknick in de wijngaard

Maak de lunch extra bijzonder met een picknick in onze wijngaard! Bestel een picknickmand, kies een picknicktafel in de wijngaard en geniet van een heerlijke lunch en de prachtige omgeving. De lunch uiteraard uit te breiden met een fles Terra Ceuclum Solaris. De picknickmand is te bestellen vanaf 17 juli. Bestel hier de picknickmand. 

De wijngaard is een unieke locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen

Wilt u gebruik maken van onze wijngaard voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten? Neem dan contact met op ons!