Eten & Drinken

Wijn Terra Ceuclum

Met trots presenteren wij onze witte wijn Terra Ceuclum! Deze wijn is dit jaar voor het eerst te koop en hij smaakt heerlijk. De wijn is gemaakt van de solarisdruif. Het is een droge, volle wijn met aroma's van rijp fruit en bloemen met frisse lange afdronk. Er is ook een keuze voor de wijn die hout gelagerd is, deze heeft een nog vollere en rondere smaak. De wijn smaakt heerlijk als aperatief, daarnaast combineert de wijn goed bij wit vlees, vis en zomerse salades. 

Wilt u thuis van deze wijn genieten? Dat kan! Bestellen kan via onderstaande formulier in te vullen. We horen graag hoe het gesmaakt heeft! 
Heeft u nog aanvullende vragen kunt u contact opnemen via guestrelations@hotelcuijk.nl.

Terra Ceuclum per fles €11,50 | per doos à 6 flessen €66
Terra Ceuclum op hout gelagerd per fles €12,50 | per doos à 6 flessen €72

Bestel hier uw Terra Ceuclum

Verplicht veld

Genieten in eigen wijngaard

Uniek bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen: een eigen wijngaard! Dit is een wijngaard van een kleine hectare met duizend stokken van de Solarisdruif. Deze wijngaard wordt met liefde verzorgd. Vorig jaar zijn er 460 flessen gebotteld, dit jaar heeft de wijngaard gezorgd voor ongeveer 1700 flessen wijn. Inmiddels komen de nieuwe druiven er weer aan! Bekijk de foto's hieronder van de wijngaard. 

De wijngaard is een unieke locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen

Elke zaterdag kunt u in de wijngaard genieten van een wijnproeverij. Hier wordt een uitleg gegeven over de werkwijze op de wijngaard. Uiteraard kunt u hier de wijnen ook proeven. Bij de wijnen worden diverse hapjes geserveerd wat zorgt voor een heerlijke wijn-spijscombinatie. Dat we onze gasten daar blij mee maken blijkt wel uit de reactie die van onze gast Lex kregen: 

"Dit arrangement is ons bijzonder goed bevallen. Leuk bezoek aan de wijngaard, prima en enthousiaste toelichting door Fred en Harrie. Tijdens de proeverij: lekkere wijnen en ruim voldoende lekkere hapjes! Dit was een heel goede investering." - Lex

Meer informatie over de wijnproeverij vindt u hier

Wilt u gebruik maken van onze wijngaard voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten? Neem dan contact met op ons!