Eten & Drinken

Genieten in eigen wijngaard

Uniek bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen: een eigen wijngaard! Dit is een wijngaard van een kleine hectare met duizend stokken van de Solarisdruif. Deze wijngaard wordt met liefde verzorgd. Vorig jaar zijn er 460 flessen gebotteld, dit jaar heeft de wijngaard gezorgd voor ongeveer 1700 flessen wijn. Inmiddels komen de nieuwe druiven er weer aan! Bekijk de foto's hieronder van de wijngaard. 

De wijngaard is een unieke locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen

Wilt u gebruik maken van onze wijngaard voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten? Neem dan contact met op ons!

Wijn Terra Ceuclum

Met trots presenteren wij onze witte wijn Terra Ceuclum! Deze wijn is dit jaar voor het eerst te koop en hij smaakt heerlijk. De wijn is gemaakt van de solarisdruif. Het is een droge, volle wijn met aroma's van rijp fruit en bloemen met frisse lange afdronk. Er is ook een keuze voor de wijn die hout gelagerd is, deze heeft een nog vollere en rondere smaak. De wijn smaakt heerlijk als aperatief, daarnaast combineert de wijn goed bij wit vlees, vis en zomerse salades. 

Wilt u thuis van deze wijn genieten? Dat kan! Bestellen kan via onderstaande formulier in te vullen. We horen graag hoe het gesmaakt heeft! 
Heeft u nog aanvullende vragen kunt u contact opnemen via guestrelations@hotelcuijk.nl.

Terra Ceuclum per fles €11,50 | per doos à 6 flessen €66
Terra Ceuclum op hout gelagerd per fles €12,50 | per doos à 6 flessen €72

Bestel hier uw Terra Ceuclum

Verplicht veld