Eten & Drinken

Genieten in eigen wijngaard

Uniek bij Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen: een eigen wijngaard! Dit is een wijngaard van een kleine hectare met duizend stokken van de Solarisdruif. Deze wijngaard wordt met liefde verzorgd. In 2018 zijn er 460 flessen gebotteld en over twee maanden zijn deze flessen gereed om te proeven! Inmiddels komen de nieuwe druiven er weer aan! Bekijk de foto's hieronder van de wijngaard. 

De wijngaard is een unieke locatie voor bijvoorbeeld vergaderingen

Elke zaterdag kunt u in de wijngaard genieten van een wijnproeverij. Hier wordt een uitleg gegeven over de werkwijze op de wijngaard. Uiteraard kunt u hier de wijnen ook proeven. Bij de wijnen worden diverse hapjes geserveerd wat zorgt voor een heerlijke wijn-spijscombinatie. Dat we onze gasten daar blij mee maken blijkt wel uit de reactie die van onze gast Lex kregen: 

"Dit arrangement is ons bijzonder goed bevallen. Leuk bezoek aan de wijngaard, prima en enthousiaste toelichting door Fred en Harrie. Tijdens de proeverij: lekkere wijnen en ruim voldoende lekkere hapjes! Dit was een heel goede investering." - Lex

Wilt u gebruik maken van onze wijngaard voor zakelijke of feestelijke bijeenkomsten? Neem dan contact met op ons!