Eten & Drinken

Lunch

U kunt weer genieten in ons restaurant van de lunch à la carte. Momenteel bieden we nog geen lunchbuffet aan. Voor een bezoek aan ons restaurant hanteren we aangepaste maatregelen. Zo dient u vooraf te reserveren. Bekijk onze maatregelen en de mogelijkheid voor reserveren hier

RESERVEREN

Lunch à la carte

De lunch krijgt een steeds belangrijkere functie in ons dagritme. Hotel Cuijk-Nijmegen heeft een uitgebreid broodjesassortiment, een uitgebreid lunchbuffet en diverse suggesties waarmee de lunchinvulling specifiek en verrassend veelzijdig kan worden afgestemd op de wensen van onze gasten.

Dagelijks kunt u genieten van een lunch à la carte. Deze kaart wisselt meerdere keren per jaar maar behoudt zijn populaire lunchgerechten! Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de menukaart.

Lunchbuffet

maandag t/m vrijdag van 12.30 - 14.00 uur

In ons sfeervolle restaurant presenteren wij voor gezelschappen vanaf 20 personen van maandag tot en met vrijdag een lunchbuffet met live cooking! Tijdens dit lunchbuffet geniet u van:

  • Variëteit aan warme en koude componenten
  • Diverse broodsoorten
  • Fruit en yoghurt
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen
  • Dit lunchbuffet wordt alleen bij voldoende animo dagelijks gepresenteerd.

Prijs lunchbuffet
Volwassenen: € 17 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 9,50
Kinderen tot 4 jaar gratis
Vooraf reserveren is noodzakelijk, ook voor kleine gezelschappen mogelijk mits er overige reserveringen gepland staan.

Indien u gebruik wil maken van het lunchbuffet kunt u contact opnemen met onze receptie, via info@hotelcuijk.nl of door te bellen naar 0485-335123. Zij kunnen aangeven op welke dag er een lunchbuffet gepland staat.