Lunch

We bieden Lunch a la carte en een Lunchbuffet aan. Het Lunchbuffet is geschikt voor grotere groepen en is mogelijk aanvraag bij onze receptie. Wilt u alvast een kijkje nemen naar onze menukaart, bekijk deze dan hier

RESERVEREN

Lunch à la carte

Geniet van een uitgebreide lunch op ons terras of in ons restaurant. We bieden een veelzijdige menukaart aan met soepen, salades, koude en warme lunchgerechten. De klassiekers staat altijd in de menukaart, maar ook bieden we regelmatig nieuwe gerechten aan. In onze menukaart zijn er ook verschillende vegetarische of veganistische opties. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de menukaart.

Lunchbuffet

maandag t/m vrijdag van 12.30 - 14.00 uur

In ons sfeervolle restaurant presenteren wij voor gezelschappen vanaf 25 personen van maandag tot en met vrijdag een lunchbuffet met live cooking! Tijdens dit lunchbuffet geniet u van:

  • Variëteit aan warme en koude componenten
  • Diverse broodsoorten
  • Fruit en yoghurt
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen
  • Dit lunchbuffet wordt alleen bij voldoende animo dagelijks gepresenteerd.

Prijs lunchbuffet
Volwassenen: € 21,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 13,50 p.p.
Kinderen tot 4 jaar gratis
Vooraf reserveren is noodzakelijk, ook voor kleine gezelschappen mogelijk mits er overige reserveringen gepland staan. Het is helaas niet mogelijk een plek op het terras te reserveren.

Indien u gebruik wil maken van het lunchbuffet kunt u contact opnemen met onze receptie, via info@hotelcuijk.nl of door te bellen naar 0485-335123. Zij kunnen aangeven op welke dag er een lunchbuffet gepland staat.