Eten & Drinken

Lunch

Wij vinden het welzijn van onze gasten erg belangrijk. Om die reden volgen wij de landelijke voorschriften van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op. Dit betekent dat ons restaurant en bar per direct zijn gesloten tot nader bericht. Uiteraard vinden we dat heel spijtig. Alle reserveringen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het hotel is beperkt geopend. Het is voor de hotelgasten mogelijk om op de kamer te ontbijten en te dineren. We bieden hiervoor een beperkte menukaart aan. Bij de receptie kunt u alleen met pin betalen. We houden ook rekening met de richtlijnen die gesteld zijn door de RIVM. We informeren u hier graag persoonlijk over. Indien u een reservering heeft, zal u een persoonlijk bericht ontvangen. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op 0485-335123.

Lunch à la carte

dagelijks van 11.30 - 17.00 uur

De lunch krijgt een steeds belangrijkere functie in ons dagritme. Hotel Cuijk-Nijmegen heeft een uitgebreid broodjesassortiment, een uitgebreid lunchbuffet en diverse suggesties waarmee de lunchinvulling specifiek en verrassend veelzijdig kan worden afgestemd op de wensen van onze gasten.

Dagelijks kunt u genieten van een lunch à la carte. Deze kaart wisselt meerdere keren per jaar maar behoudt zijn populaire lunchgerechten! Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de menukaart.

RESERVEER LUNCH A LA CARTE

Lunchbuffet

maandag t/m vrijdag van 12.30 - 14.00 uur

In ons sfeervolle restaurant presenteren wij voor gezelschappen vanaf 20 personen van maandag tot en met vrijdag een lunchbuffet met live cooking! Tijdens dit lunchbuffet geniet u van:

  • Variëteit aan warme en koude componenten
  • Diverse broodsoorten
  • Fruit en yoghurt
  • Onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen
  • Dit lunchbuffet wordt alleen bij voldoende animo dagelijks gepresenteerd.

Prijs lunchbuffet
Volwassenen: € 17 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 9,50
Kinderen tot 4 jaar gratis
Vooraf reserveren is noodzakelijk, ook voor kleine gezelschappen mogelijk mits er overige reserveringen gepland staan.

Indien u gebruik wil maken van het lunchbuffet kunt u contact opnemen met onze receptie, via info@hotelcuijk.nl of door te bellen naar 0485-335123. Zij kunnen aangeven op welke dag er een lunchbuffet gepland staat.