Eten & Drinken

Reserveer een tafel

Wij vinden het welzijn van onze gasten erg belangrijk. Om die reden volgen wij de landelijke voorschriften van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op. Dit betekent dat ons restaurant en bar per direct zijn gesloten tot nader bericht. Uiteraard vinden we dat heel spijtig. Alle reserveringen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het hotel is beperkt geopend. Het is voor de hotelgasten mogelijk om op de kamer te ontbijten en te dineren. We bieden hiervoor een beperkte menukaart aan. Bij de receptie kunt u alleen met pin betalen. We houden ook rekening met de richtlijnen die gesteld zijn door de RIVM. We informeren u hier graag persoonlijk over. Indien u een reservering heeft, zal u een persoonlijk bericht ontvangen. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op 0485-335123.

Kom genieten in ons restaurant

Etentje op de planning? Van der Valk Hotel Cuijk – Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden. Reserveer hier uw tafel voor het ontbijtbuffet, lunch, diner à la carte, dinerbuffet en de zondagsbrunch. Tijdens de feestdagen biedt ons restaurant speciaal aangepaste menu’s en arrangementen.

U kunt via dit formulier ook de brunch reserveren voor de feestdagen. Wij bieden ook elke zaterdag een live cooking dinerbuffet aan. Deze kunt u ook via het formulieren reserveren.

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij helaas genoodzaakt om het dinerbuffet op zaterdag en het brunchbuffet op zondag te annuleren tot het einde van de maand maart. Ons à la carte restaurant is wel gewoon geopend. We houden hierbij rekening met de spreiding van de gasten, zowel bij de aankomsttijden als de indeling van de tafels. 

Reserveer hier

Moeite met keuzes maken? Bekijk hier dan alvast onze menukaart.