Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Ons hotel is ideaal gelegen langs de A73, aan de rand van Nijmegen, niet ver van de steden Kleve (D) en Venlo, waar de drie provinciën Gelderland, Noord-Brabant en Limburg bijeenkomen. Ook ligt ons hotel slechts 20 autominuten van Weeze Airport. Wij bieden dan ook een ideale basis voor een veelzijdig bezoek. In de centrale lobby van het hotel hebben wij een Toeristisch Ontmoetings Punt (TOP) waar u informatie kunt vinden over het Land van Cuijk. 

Historie

In 1939 begonnen Martien en Rie van der Valk samen een restaurant in Voorschoten. Met hard werken en een gastvrije, huiselijke aanpak werd hun eigen zaak een succes. In de jaren na de tweede wereldoorlog bouwden zij samen met hun 11 kinderen een aantal restaurants. Inmiddels is het bedrijf door hun kleinkinderen en achterkleinkinderen uitgebouwd tot het grootste horeca concern van Nederland met 56 vestigingen en nog eens 25 hotels in landen verspreid over de hele wereld. Nog steeds is de visie op gastvrijheid van Martien en Rie de basis van de succesvolle "Van der Valk-formule". Hun instelling en ondernemersgeest is een voorbeeld voor jongere generaties "Valken".

Dynamische werkomgeving

Werken in de horeca betekent vaak hard werken in een flexibele en dynamische omgeving. Bij Van der Valk Hotel Cuijk- Nijmegen is dat precies wat er gebeurt. Zoals velen weten wordt ons bedrijf druk bezocht. Dit vraagt veel van onze medewerkers.

Hotel Cuijk is een informele organisatie. Wij streven ernaar om de gast het zoveel mogelijk naar de zin te maken. Dat bereiken we door met z'n allen samen te werken en ons voor de volle 100% in te zetten. Ook werken in onze dynamische omgeving? Kijk op onze vacaturepagina voor ons actuele banenaanbod.