Live Cooking Wildbuffet

Het wildseizoen gaat van start! 

De blaadjes vallen van de bomen, het regent vaker dan de zon schijnt en de winterjas kan weer uit de kast. Toch brengt de Herfst ook veel goede dingen met zich mee! Het wildseizoen gaat op vrijdag 15 oktober weer beginnen! Heerlijke, volle smaken presenteren zich op vrijdag 15 oktober en zaterdag 16 oktober op ons Live Cooking Wildbuffet

Datum: vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober 
Tijd: aanvang tussen 17.00 - 19.00 uur
Prijs: 32,50 per volwassene | 16,50 per kind (4 t/m 11 jaar) 
U kunt 2,5 uur gebruikmaken van het buffet

RESERVEREN

Op het buffet worden er verschillende koude en warme gerechten geserveerd. Start het buffet met enkele koude gerechten als hertenham, wildpaté, gerookte eendenborst en wildzwijn coppa. Liever een kop warme soep? Kies dan voor een wildbouillon of pompoensoep.

Op het buffet zal verder een wild stoofpotje, langzaam gegaarde fazant en een hertensukade voor u klaar staan. De herfst biedt ook heerlijke groente gerechten zoals een zoete aardappelpuree, gegrilde pompoen en spruitjes met gebakken ui en spekjes. Geniet ook van een ravioli van eekhoorntjesbrood met romige truffelsaus en parmezaanse kaas.

Daarnaast staan onze chefs voor u klaar om de lekkerste wildgerechten vers voor u te bereiden. Kies uit een gebakken eendenborstfilet met sinaasappelsaus, hertenbiefstuk met rode wijnsaus of hazenrugfilet met cranberrysaus.

Het uitgebreide wildbuffet wordt afgesloten met een gevarieerd dessertbuffet met heerlijke zoete lekkernijen en verschillende kazen.