Over Hotel Cuijk

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen staat voor sfeer, comfort en gastvrijheid. Ons hotel is ideaal gelegen langs de A73, dicht bij Nijmegen en midden in een prachtig wandel- en fietsgebied. Veel van onze gasten komen in de weekenden en vakanties genieten van ons hotel in combinatie met een mooie fiets- of wandelroute. Daarnaast ontvangen we veel zakelijke gasten over de hele wereld. 

Ons hotel heeft 157 hotelkamers, dit zijn comfortkamers en enkele suites. Daarnaast zijn er nog 11 zalen waar zakelijke en feestelijke bijeenkomsten worden georganiseerd.

We hebben twee restaurants; een à la carte restaurant en een Live Cooking restaurant. Dagelijks serveren we een ontbijtbuffet en op zondag de beroemde Van der Valk Zondagsbrunch. Met lekker weer kunnen hotelgasten en andere gasten genieten op ons terras. 

Als je werkt bij Hotel Cuijk heb je 125 collega's om je wegwijs te maken in het hotel en de werkzaamheden. We leren je graag alle kneepjes van het vak. Ook vinden we het fijn als je met ons meedenkt, even inbreng is dus zeker welkom! 

Hoe is Hotel Cuijk ontstaan? 

In december 1999 opende Fred en Arda van der Valk de deuren van Hotel Cuijk. In 2006 werd het hotel flink verbouwd wat zorgde voor bijna een verdubbeling van het aantal kamers. In 2019 werd het Live Cooking restaurant geopend. Naast het hotel ligt sinds een aantal jaren een wijngaard. Deze wijngaard heeft ongeveer 1000 druivenstokken die zorgen voor de frisse wijn Terra Ceuclum Solaris. In 2022 hebben Fred en Arda het directiestokje doorgegeven aan Martin Luiten en Lotte van den Elsen.