Eten & Drinken

NIEUW: Live Cooking Dinerbuffet

Wij vinden het welzijn van onze gasten erg belangrijk. Om die reden volgen wij de landelijke voorschriften van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op. Dit betekent dat ons restaurant en bar per direct zijn gesloten tot nader bericht. Uiteraard vinden we dat heel spijtig. Alle reserveringen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het hotel is beperkt geopend. Het is voor de hotelgasten mogelijk om op de kamer te ontbijten en te dineren. We bieden hiervoor een beperkte menukaart aan. Bij de receptie kunt u alleen met pin betalen. We houden ook rekening met de richtlijnen die gesteld zijn door de RIVM. We informeren u hier graag persoonlijk over. Indien u een reservering heeft, zal u een persoonlijk bericht ontvangen. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op 0485-335123.

Elke zaterdag kunt u genieten van een live cooking dinerbuffet. Na een verbouwing is ons restaurant klaar om een uitgebreid dinerbuffet te bieden. Op dit buffet vindt u de heerlijke gerechten. Daarnaast worden er verschillende gerechten vers voor u bereidt door onze chefs. Ook kunnen de kinderen volop genieten bij de speciale kinderhoek. 

Geniet elke zaterdag van een uitgebreid dinerbuffet met klassieke en seizoensgebonden gerechten. 

Tijd
zaterdag vanaf 17.00 uur
U kunt tot 19.00 uur reserveren. U kunt 2,5 uur gebruikmaken van het buffet. 

Prijs
Volwassenen: €32,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €16,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis 
Het buffet is inclusief koffie, thee en mineraalwater. Overige drankjes zijn exclusief. 
Op feestdagen worden er andere prijzen gehanteerd. 

RESERVEER HIER