Live Cooking Dinerbuffet

We ontvangen u graag weer voor ons Live Cooking Dinerbuffet! Elke zaterdag staat er een heerlijk vers buffet voor u klaar. Op dit buffet vindt u de diverse gerechten. Daarnaast worden er verschillende gerechten vers voor u bereidt door onze chefs. Ook kunnen de kinderen volop genieten bij de speciale kinderhoek. 

Geniet elke zaterdag van een uitgebreid dinerbuffet met klassieke en seizoensgebonden gerechten. 

RESERVEER HIER

U kunt ook reserveren door te bellen met onze receptie, wij maken de reservering graag voor u in orde. De receptie is te bereiken op 0485-335123. 

Tijd

zaterdag vanaf 17.00 uur
U kunt tot 19.00 uur reserveren. U kunt dan 2,5 uur gebruikmaken van het buffet. 

Prijs
Volwassenen: €32,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €16,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis 
Het buffet is inclusief koffie, thee en mineraalwater. Overige drankjes zijn exclusief. Op feestdagen worden er andere prijzen gehanteerd. 


Maatregelen dinerbuffet

U bent van harte welkom in ons restaurant. Met een aantal maatregelen zorgen we samen voor een veilig en vertrouwd dinerbuffet. 

  • U mag met meerdere personen aan 1 tafel zitten, indien u uit één huishouden komt. Komt u niet uit één huishouden? Dan dient u 1,5 meter afstand te houden. U kunt met maximaal 6 personen aan één tafel zitten. Komt u met meerdere huishoudens kan het dus voorkomen dat u niet aan één tafel zit. U zit uiteraard wel met de tafels bij elkaar, op 1,5 meter afstand. 
  • We kunnen geen tafelvoorkeuren aannemen, we zullen altijd zorgen voor een gezellige tafel in ons restaurant.