Kamer boeken bij Hotel Cuijk - Nijmegen

Onze gasten beoordelen ons met een

8,2
uit 14142 betrouwbare beoordelingen
live cooking dinerbuffet

update

Overnachten in Hotel Cuijk

Goed nieuws! Ons hotel is weer (deels) geopend met aangepaste maatregelen! Ook ons restaurant is geopend voor hotelgasten. Wij waken over uw en onze eigen veiligheid en volgen daarom alle voorschriften van de overheid en het RIVM op. Dit houdt in dat we op dit moment beschikken over een beperkte capaciteit. Het kan daarom voorkomen dat uw boeking (ondanks de automatische bevestiging) niet door kan gaan.

Daarnaast bieden we aangepaste servicemogelijkheden. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden: 0485-335123.

brunchbox take away

take away

Ontbijt, Brunch & Salades

Geniet thuis van onze producten! Wij bieden elke zondag van een uitgebreid Valk ontbijt of een heerlijke Brunch. Deze zijn beide op te halen in ons hotel. Ga je voor een barbecue? Maak deze dan compleet met onze salades. Bekijk de mogelijkheden! 

werkplek thuiswerken

compleet vergaderen

Zalen

Op zoek naar een ruime vergaderplek? Wij bieden verschillende zalen voor uw vergadering. Deze zalen zijn altijd inclusief wifi, onbeperkt thee, koffie, mineraalwater en handfruit. De zalen zijn uiteraard ook te reserveren inclusief lunch of diner. Ook met onze vergaderingen houden we rekening met de richtlijnen die gesteld zijn vanuit het RIVM. 

restaurant

veilig en vertrouwd

Restaurant geopend vanaf 1 juni

Vanaf 1 juni is ons terras en restaurant weer geopend voor gasten van buitenaf. We zijn erg blij dat we u weer mogen ontvangen! Onze medewerkers helpen u graag met uw reservering voor het diner of voor de lunch. Bekijk hier onze aangepaste maatregelen voor een veilig en vertrouwd bezoek aan ons restaurant! 

Arrangementen Wellness

Compleet verzorgde arrangementen

Arrangementen

Maak uw verblijf compleet met een arrangement. Ga de natuur in met een e-bike, ontspan in het nieuwe Thermen Berendonck of sla een hole-in-one op de golfbaan. Bekijk al onze arrangementen voor een heerlijk verblijf.  

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten