Eten & Drinken

Brunchbuffet

Wij vinden het welzijn van onze gasten erg belangrijk. Om die reden volgen wij de landelijke voorschriften van de overheid en de richtlijnen van het RIVM op. Dit betekent dat ons restaurant en bar per direct zijn gesloten tot nader bericht. Uiteraard vinden we dat heel spijtig. Alle reserveringen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.

Het hotel is beperkt geopend. Het is voor de hotelgasten mogelijk om op de kamer te ontbijten en te dineren. We bieden hiervoor een beperkte menukaart aan. Bij de receptie kunt u alleen met pin betalen. We houden ook rekening met de richtlijnen die gesteld zijn door de RIVM. We informeren u hier graag persoonlijk over. Indien u een reservering heeft, zal u een persoonlijk bericht ontvangen. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op 0485-335123.

iedere zondag van 12.00 - 14.30 uur

Elke zondag serveren wij een Live Cooking Brunch op ons nieuwe buffet. Ons buffet is uitgebreid met live cooking waar onze chefs vers voor u heerlijke gerechten bereiden. Geniet van heerlijke seizoensgebonden gerechten, zowel warm als koud. Ook voor de kinderen hebben we een aparte hoek ingericht zodat ook zij kunnen genieten van een heerlijke zondagmiddag! 


Wij maken uw zondag extra bijzonder! Start uw zondag goed met een heerlijk brunchbuffet, deze bestaat o.a. uit: 

  • Soep
  • Uitgebreid buffet biedt u de keuze uit verschillende koude vlees- en visgerechten, salades en rauwkosten en een uitgebreid assortiment brood.
  • Hoofdgerechtenbuffet bestaat uit diverse vis- en vleesspecialiteiten, uiteraard houdt onze keukenbrigade rekening met alle specialiteiten die het seizoen te bieden heeft
  • Dessert buffet

Dit alles wordt vergezeld met een uitgebreid sappenbuffet, koffie en thee. 

Prijzen:
Volwassenen: € 25,00 p.p.*
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 15,00 p.p.* 
Kinderen tot 4 jaar gratis
Vooraf reserveren is noodzakelijk 

* Tijdens feestdagen worden andere tarieven en tijden gehanteerd.

RESERVEER BRUNCHBUFFET