Oud en Nieuw bij Van der Valk Cuijk - Nijmegen

Maak oud en nieuw dit jaar onvergetelijk en beleef oudejaarsavond en nieuwjaarsdag bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen! Sluit het jaar in stijl af met uw geliefde, vrienden en familie in ons restaurant of start het jaar goed met een Nieuwjaarsontbijt of Nieuwjaarsbrunch! Op Oudejaarsavond sluit de keuken om 20:00 uur, u kunt tot 21:00 uur gebruik maken van het restaurant, onze bar is open tot 01:00 uur.

Nieuwjaarsontbijt
Op Nieuwjaarsdag staat er natuurlijk een feestelijk Nieuwjaarsontbijt klaar in ons gezellige Live Cooking restaurant, met een diversiteit aan heerlijke verse broodjes, belegsoorten en zoetigheden. Verblijft u in ons hotel? Dan kunt u het Nieuwjaarsontbijt bij boeken bij uw reservering.

Tijd: 07.00 - 11.00 uur
Prijs volwassenen: € 19,50 p.p. 
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar: € 12,50 p.p. 

RESERVEREN

Verblijft u niet in ons hotel maar wilt u wel graag komen ontbijten met Nieuwjaarsdag? Ook dan kunt u het Nieuwjaarsontbijt reserveren, onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Prijs volwassenen: € 22,50 p.p. 
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar: € 15,00 p.p.

 

Nieuwjaarsbrunch
Wilt u liever brunchen? Kies dan voor onze feestelijke Nieuwjaarsbrunch! Kom gezellig met geliefden, familie en vrienden proosten op het nieuwe jaar met een luxe en uitgebreid brunchbuffet.

Tijd: 12.00 uur en 12.15 uur
Prijs volwassenen: € 39,50 p.p. 
Prijs kinderen 4 t/m 11 jaar: € 25,00 p.p. 

RESERVEREN

De brunch is inclusief een glas bubbels, koffie, thee, mineraalwater, sappen en verse jus d’orange. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Weg van de drukte
Terwijl sommigen al maanden plannen maken voor een uitbundige oud en nieuw, trekken anderen zich liever terug op een rustige plek. Bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen bieden we u een ontspannen en romantische jaarwisseling. Laat u heerlijk in de watten leggen en start ontspannen en uitgerust het nieuwe jaar met een van onze arrangementen.