Wellness bij Thermen Berendonck

Kom volledig tot rust…

In 2019 is Thermen Berendonck geopend. Een volledig nieuwe wellness in Wijchen. Droom weg in deze betoverende wellness in een sprookjesachtige stijl. Luxe, rust en ontspanning vindt u in een sprookjesachtig Thermen Berendonck. Dit is een betoverende wellness, oosters geluk én het goede leven.

Boek het wellness arrangement

Thermen Berendonck is gelegen in Wijchen, op slechts 15 minuutjes rijden van Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen. Met ons voordelige arrangement geniet u heerlijke ontspannen van uw nachtje weg. U verblijft in ons hotel en ontvangt een entreeticket naar Thermen Berendonck. 

RESERVEER ARRANGEMENT

Thermen Berendonck

Thermen Berendonk beschikt over maar liefst 13 sauna’s. Kom volledig tot rust in de meditatiesauna of ga voor een magische wellness ervaring in het Sauna Theater. Daarnaast zijn er zes baden, zoals de Indiase kruidentempel waar u kan genieten van een uniek ritueel. Ook zijn er whirlpools en een buitenbad. Krijgt u dorst, maar wilt u het water niet uit? Zwem dan in het binnenbad naar de Swim Up bad en een bestel een drankje en blijf lekker in warme water.

Even een momentje voor uzelf neemt u in de rustruimten. Ook is er een belevenisprogramma met opgietingen en rituelen, zoals een klank, geur en kleurritueel. Thermen Berendonck heeft alles voor een complete wellnessdag!