Eten & Drinken

Picknick in de wijngaard

Het zonnetje schijnt heerlijk en dat nodigt uit om buiten te lunchen. Maak de lunch extra bijzonder met een picknick in onze wijngaard. Bestel een picknickmand en geniet in onze wijngaard van de lunch. In de wijngaard zijn verschillende picknicktafels waar u gebruik van kan maken. Zoek een gezellige tafel uit, pak de picknickmand uit en geniet!

Wijn uit eigen wijngaard

Breidt uw lunch uit met een fles Terra Ceuclum wijn. Deze frisse wijn wordt gemaakt van de Solaris druif waarmee u omringt wordt in de wijngaard. Er is geen betere plek om deze wijn te proeven!

Picknickmanden

De picknickmanden zijn te reserveren zodra het weer dit weer toe laat.

De picknickmand is dagelijks te bestellen van 11.00 uur tot 16.00 uur vanaf 2 volwassenen. De picknickmand wordt vers voor u bereid, als u geen bestelling heeft gemaakt kan het dus voorkomen dat u iets langer dient te wachten. 

U kunt de picknickmand bestellen door te bellen met de receptie (0485-335123) of door het formulier hieronder in te vullen. Indien u een reservering maakt voor dezelfde dag is het alleen mogelijk om telefonisch of bij de receptie te reserveren.