Kerst

Kerstavond Dinerbuffet

Geniet van heerlijk vers bereidde gerechten in ons Live cooking restaurant. Tijdens het Live cooking Kerstavond dinerbuffet worden uw favoriete gerechten vers voor u bereidt door onze chef-koks. Het buffet zal voorzien zijn van diverse warme en koude gerechten. Met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijen. Uiteraard allen in kerststijl en passend bij het seizoen. Geniet van een heerlijke start van de kerstdagen, het samenzijn en de gezelligheid tijdens de feestdagen.

Het uitgebreide buffet bestaat uit:

  • Diverse koude voorgerechten zoals rundercarpaccio, verschillende vleessoorten, gerookte vissoorten
  • Diverse koude salades zoals huzaren-, aardappel- en koolsalade en verschillende groene salades
  • Smaakvolle en seizoensgebonden warme gerechten, bestaande uit vis, vlees en vegetarische opties
  • Een feestelijke afsluiting met een dessertbuffet, bestaande uit diverse ijs- en bavaroissoorten, mousse, vers fruit en luxe kazen

Informatie
Datum: Kerstavond 24 december 
Tijd: vanaf 17.00 uur
Reserveren is mogelijk tot 19.00 uur, u kunt 2,5 uur gebruikmaken van het buffet. 
Prijzen:
Volwassenen: €37
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €19
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Inclusief koffie, thee en sappenbuffet

Wilt u niet huis rijden na het kerstdinerbuffet? Blijf dan overnachten en boek onze Christmas Eve Special vanaf €89 p.p. inclusief overnachting, live cooking kerstdinerbuffet en ontbijtbuffet. Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren.

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Dit formulier is slechts een aanvraag, u ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging. Uw reservering is definitief zodra u deze bevestiging akkoord geeft.