Kerst

Kinder Kerstbrunch

Kunnen de kinderen niet stil zitten aan tafel? Geen probleem bij de kinder kerstbrunch! Speciaal voor gezinnen met kinderen organiseren wij de kinder kerstbrunch. Met kinderspellen, lekker eten en gezelligheid voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s!

Op de eerste etage organiseren we deze kerst de kinder kerstbrunch, speciaal voor gezinnen met kinderen. Op het menu staan natuurlijk de favorieten van de kinderen, maar ook voor de volwassenen is het volop genieten. De kinder kerstbrunch is een combinatie van geserveerde gerechten en gerechten in buffetvorm waar de hele familie van kan genieten. Het wordt een gezellige middag voor jong én oud! 

Naast lekker eten wordt er ook gezorgd voor een variatie aan kinder activiteiten en spellen. Er wordt uiteraard voldoende ruimte geboden voor de kinderen om te genieten van hun kerstdiner. Het wordt een middag vol lekker eten, plezier en gezelligheid. Na afloop krijgen ook alle kinderen nog een kerstverrassing!

Informatie 
De kinder kerstbrunch vindt plaats op de 1e etage 
Tijd: 11.00 - 14.00 uur 
Prijzen: 
Volwassenen: €43,50 
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €22 
Kinderen 1 t/m 3 jaar: €11 
Inclusief koffie, thee en sappenbuffet

Op zoek naar een andere kerstactiviteit? Tijdens de kerstdagen kunt u ook genieten van ons brunchbuffet of een live cooking kerstdinerbuffet.

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Dit formulier is slechts een aanvraag, u ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging. Uw reservering is definitief zodra u deze bevestiging akkoord geeft. 

Verplicht veld


Wij houden ons aan de maatregelen vanuit het RIVM omtrent Covid-19. Voor de maand december is hier nog niets over bekend. Om deze reden is het mogelijk dat er wijzigingen zullen plaatsvinden in uw reservering. Dit zal uitsluitend van toepassing zijn indien dit noodzakelijk is. Wij zullen u hier tijdig van op de hoogte houden.