Hotel Cuijk - Nijmegen is geopend met aangepaste maatregelen

Uitgangspunt voor onze maatregelen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid/ het RIVM. Dit betekent dat een bezoek aan ons hotel weer kan als vanouds.  

Veilig overnachten

Het is nog steeds mogelijk om te overnachten, ontbijten lunchen en te dineren in Van der Valk Hotel Cuijk. 

Hotel 

  • Ons hotel is gewoon geopend. 
  • Ons restaurant en de bar hebben weer de reguliere openingstijden, dit betekent dat ons restaurant tot 22.00 uur. Onze bar is tot 00.00 uur geopend. 

Restaurant & terras

  • Ons restaurant is geopend tot 22.00 uur. Onze bar is tot 00.00 uur geopend. 

Vergaderzalen

Het is mogelijk om als vanouds te vergaderen in ons hotel. Heeft u speciale wensen dan denken wij graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling. Mail naar sales@hotelcuijk.nl of bel naar 0485-335123.

Fitness

De fitness faciliteiten zijn geopend.

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel uit te stellen als u klachten heeft. 

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk