Hotel Cuijk - Nijmegen is geopend met aangepaste maatregelen

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in hotel Cuijk. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. 

Graag vragen wij u rekening te houden met onderstaande aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Restaurant & terras

 • Er geldt een mondkapjesplicht in het gehele hotel behalve op de hotelkamer.
 • Het restaurant is geopend voor zowel hotelgasten, als gasten die niet in ons hotel verblijven. Wel dienen we rekening te houden met een maximaal aantal.
 • Reserveren voor het terras is niet nodig. Voor het restaurant wel. Voor het diner kunt u een reservering maken om 18.00 uur of om 20.00 uur.
 • U mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten. Betreft dit één huishouden dan hoeft u geen rekening te houden met 1,5 meter afstand. Als uw gezelschap niet uit één huishouden bestaat dan dient u wel 1,5 meter aan te houden. 
 • Bekijk onze huisregels voor aanvullende informatie.

Vergaderzalen
Met aangepaste maatregelen is het mogelijk om te vergaderen in één van onze zalen met maximaal 50 gasten. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om veilig op 1,5 meter te vergaderen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling. Mail naar sales@hotelcuijk.nl of bel naar 0485-335123. 

Fitness
De fitness faciliteiten zijn momenteel weer geopend. Het is mogelijk om met 2 gasten gebruik te maken van de fitness. We vragen u ook om na gebruik de apparaten te desinfecteren. 


Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betalingen zijn alleen mogelijk met pin of contactloos

 

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk