Hotel Cuijk - Nijmegen is geopend

 

Geopende faciliteiten

De faciliteiten in onze hotels zijn beperkt beschikbaar om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op dezelfde plekken. Op deze manier kunnen we rekening houden met de gestelde 1,5 meter afstand. Mocht u hier vragen over hebben kunt u contact opnemen met onze receptie 0485-335123.

Restaurant & Hotelbar
Het restaurant is — volgens richtlijnen vanuit overheid en RIVM — geopend voor hotelgasten.

 • Indien u in ons hotel verblijft kunt u gebruikmaken van ons ontbijtbuffet. In ons restaurant en op ons terras serveren wij een lunch en diner à la carte. 
 • Indien u een overnachting heeft in ons hotel kunt u reserveren voor een lunch of een diner in ons restaurant. Bij een bezoek aan ons restaurant of terras zijn wij verplicht uw contactgegevens te vragen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het bron- en contactonderzoek van de GGD.
 • Wij verzoeken u een mondkapje te dragen wanneer u zich verplaatst in ons hotel. Zodra u aan tafel zit mag u deze af doen. 
 • Per tafel kunnen er maximaal 4 personen aan één tafel zitten. Indien uw huishouden groter dan 4 personen vragen we u dit aan te geven bij de reservering. Indien u met meer dan 3 personen reserveert en u hoort niet bij één huishouden dan dient u minimaal 1,5 meter uit elkaar te zitten.
 • Houd zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van mede gasten en werknemers.
 • Wij hanteren een gescheiden ingang en uitgang van het restaurant.
 • In ons restaurant hanteren wij een looproute. 
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot een van onze medewerkers u een tafel wijst.
 • Roomservice is ook mogelijk voor ontbijt, lunch en diner.
 • Het restaurant en de hotelbar zijn geopend tot 22:00 uur. 
 • Bekijk onze huisregels voor aanvullende informatie.

Vergaderzalen
Met aangepaste maatregelen is het mogelijk om te vergaderen in één van onze zalen. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om op 1,5 meter te vergaderen. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling. Mail naar sales@hotelcuijk.nl of bel naar 0485-335123. 

Fitness
De fitness faciliteiten zijn tot nader bericht gesloten.  


Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betalingen zijn alleen mogelijk met pin of contactloos

 

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om geopend te zijn met aangepaste maatregelen. Het à la carte restaurant is geopend voor lunch en diner à la carte. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Ja, als hotelgast mag u gebruik maken van het restaurant. Wij hanteren hier aanscherpte maatregelen om uw bezoek in ons restaurant zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ons live cooking restaurant blijft tot nader bericht nog gesloten.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie roomservice bestellen op uw hotelkamer. Hiervoor krijgt u een aangepast menukaart bij de receptie. U kunt onbijt en diner op hotelkamer laten brengen.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Het restaurant en bar is geopend voor hotelgasten. De fitnessruimte is tot nader bericht gesloten.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Het is mogelijk om een fiets te huren. U kunt dit aangeven bij uw boeking. Ook zijn de arrangementen inclusief fietshuur te reserveren op onze website. Dit geldt voor elektrische en gewone fietsen.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
De annuleringsvoorwaarden van uw boeking zijn afhankelijk van de partij waar u geboekt heeft. U kunt daarom het beste contact opnemen met de organisatie waar u geboekt heeft. Indien u rechtstreeks bij ons heeft geboekt kunt u uw reservering tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. De boeking kan altijd gewijzigd worden naar een andere datum, ongeacht bij welke organisatie u gereserveerd heeft. Het kan voorkomen dat een andere datum ook een andere prijs betekent. We houden dan de prijs aan van de gekozen datum. Indien dit prijsverschil hoger is komt dit verschil dan ook voor uw eigen kosten. Indien deze lager is zullen we uiteraard het lagere bedrag belasten.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Indien u verkouden ben of hoest vragen wij u om thuis te blijven. Ook in dit geval zullen de annuleringsvoorwaarden zoals in de bovenstaande vraag gelden.