Hotel Cuijk - Nijmegen is geopend met aangepaste maatregelen

Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in hotel Cuijk. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. 

Graag vragen wij u rekening te houden met onderstaande aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Uitgangspunt voor onze maatregelen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid/ het RIVM.

Coronatoegangsbewijs
Bij aankomst vragen wij uw coronatoegangsbewijs te tonen: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Na het scannen van deze QR-code kunnen wij u ontvangen in ons restaurant en de bar. Dit betreft onze gasten vanaf 13 jaar. 
Indien u in ons hotel verblijft zullen we u bij incheck vragen naar het coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs. Bij een geldig coronatoegangsbewijs ontvangt u een stempel op uw kamerpas. Tijdens uw verblijf vragen wij onze hotelgasten om de kamerpas te tonen bij het restaurant en de bar/brasserie. Op deze manier weten wij dat u bij ons verblijft en u uw toegangsbewijs al getoond heeft bij het inchecken. 
Indien u geen geldig coronatoegangsbewijs heeft kunt u toch bij ons overnachten. Het is dan alleen niet mogelijk om gebruik te maken van ons restaurant en bar. Voor het ontbijt kunt u een ontbijtpakket bij de receptie ophalen. 

Hotel 

  • Ons hotel is gewoon geopend. Ook als u geen geldig coronatoegangsbewijs heeft bent u welkom op onze hotelkamers.
  • Voor het gebruik van ons restaurant en de bar vragen wij u bij inchecken om een geldig coronatoegangsbewijs. Met dit bewijs heeft u toegang tot het ontbijtbuffet, het restaurant en de bar. 

Restaurant & terras

  • Ons restaurant is geopend voor zowel hotelgasten, als gasten die niet ons hotel verblijven. Alle gasten in ons restaurant dienen te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs.
  • Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. 
  • Wij vragen u om uw coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen bij aankomst in ons restaurant. Op het terras is dit niet nodig.

Vergaderzalen

Vergaderen op afstand is niet meer noodzakelijk. Bij het gebruik van onze horecafaciliteiten zullen onze medewerkers in het restaurant het coronabewijs van alle deelnemers scannen. Maakt u enkel gebruik van de zaal dan hoeft het coronatoegangsbewijs niet gescand te worden. Voor particuliere feesten is het wel noodzakelijk dat elke deelnemers beschikt over een geldig coronatoegangsbewijs. Vraag onze salesafdeling voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling. Mail naar  sales@hotelcuijk.nl of bel naar 0485-335123.

Fitness

De fitness faciliteiten zijn momenteel weer geopend. Het is mogelijk om met 2 gasten gebruik te maken van de fitness. We vragen u ook om na gebruik de apparaten te desinfecteren. 


Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betalingen zijn alleen mogelijk met pin of contactloos

 Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk