Kerst

4-gangen kerstdiner

Tijdens eerste en tweede kerstdag serveren wij in ons restaurant een spetterend 4-gangen kerstdiner. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten en de sfeervolle ambiance. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Uiteraard alles in kerststijl en passend bij het seizoen. Geniet van een heerlijk kerstdiner, het samenzijn en de gezelligheid tijdens de feestdagen.

Informatie
Datum: 25 en 26 december 
Tijd: aanvang om 16.30, 16.45, 20.00 of 20:15 uur.
Prijzen:
Volwassenen: €53,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €25,-
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Inclusief een glas bubbels, koffie en thee

Wilt u niet naar huis rijden na het kerstdiner? Blijf dan overnachten en boek ons Noël arrangement vanaf €116,- p.p. inclusief overnachting en 4-gangen kerstdiner. Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren.

Reserveren

In verband met de huidige corona maatregelen nemen wij geen groepen aan die groter zijn dan 4 personen.

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Dit formulier is slechts een aanvraag, u ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging. Uw reservering is definitief zodra u deze bevestiging akkoord geeft. 

Verplicht veld


Wij houden ons aan de maatregelen vanuit het RIVM omtrent Covid-19. Voor de maand december is hier nog niets over bekend. Om deze reden is het mogelijk dat er wijzigingen zullen plaatsvinden in uw reservering. Dit zal uitsluitend van toepassing zijn indien dit noodzakelijk is. Wij zullen u hier tijdig van op de hoogte houden.