Kerst

kerstlunch

Geniet deze kerst van een heerlijke lunch bij Van der Valk Hotel Cuijk. Geniet van smaakvolle gerechten die wij u serveren aan tafel. Wij zullen u ontvangen met een feestelijk glas bubbels en afsluiten met koffie en bonbons. Kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, de goede bediening en de sfeervolle ambiance.

Onze keukenbrigade zal u culinair verrassen.

Informatie
Tijd: aanvang om 11.30 uur, 11.45 uur, 14.00 uur of 14.15 uur.
Prijzen:
Volwassenen: €43,50
Kinderen 4 t/m 11 jaar: €22,- 
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis
Inclusief een glas bubbels, koffie en thee 

U kunt ook kiezen voor een 4-gangen kerstdiner.

Wilt u nog langer genieten van de kerstdagen? Blijf dan overnachten en boek ons Jingle Bell’s arrangement vanaf €106,00 p.p. inclusief overnachting en kerstbrunch. Kijk hier voor meer informatie en om te reserveren.

Reserveren

In verband met de huidige corona maatregelen nemen wij geen reserveringen aan die groter zijn dan 4 personen.

Vul onderstaand formulier in om te reserveren. Dit formulier is slechts een aanvraag, u ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging. Uw reservering is definitief zodra u deze bevestiging akkoord geeft. 

Verplicht veldWij houden ons aan de maatregelen vanuit het RIVM omtrent Covid-19. Voor de maand december is hier nog niets over bekend. Om deze reden is het mogelijk dat er wijzigingen zullen plaatsvinden in uw reservering. Dit zal uitsluitend van toepassing zijn indien dit noodzakelijk is. Wij zullen u hier tijdig van op de hoogte houden.

Wilt u voor meer dan 4 personen reserveren? Mail dan naar guestrelations@hotelcuijk.nl